Love this post:Love this 0

 

Så var man tillbaka igen. Vardagen. Den grå. Låter det deprimerande? För det tycker jag inte att det är. Hösten är min favoritårstid och fast det är grått och vardag betyder inte att det är något negativt. När man lever ett hektiskt liv, där den ena dagen aldrig ser ut som den andra är det skönt att några dagar leva ett vardagsliv. Andas en stund och begrunda alla upplevelser man har varit med om. Komma ihåg att tacka och se till att själen hinner ikapp. Här lär man också känna sig själv. För snart är det dags igen för det hektiska.

Nästa vecka blir det en förhandsintervju för ett tv-program. Så roligt och spännande! Känner mig själv alltid lite bättre efter en intervju, det kommer alltid upp frågor man inte funderat på om sig själv. Har också ett par videoklipp om höstens make-up och frisyr-trender från Fashion Tv, där jag medverkat. Och intervjun tidningen Keskipohjanmaa gjorde om hur man skall klä sig till jobbet. Men denna vecka är det bara de gamla hederliga arbetet vid kontoret som gäller… Och bloggandet förstås!

Ylletunika från Lexington, skjorta Marc O´Polo, jeans Odd Molly, halsduk Zara, väska Mulberry, bälte Burberry, stövlar Clarks och smycken Efva Attling.

Och nej, jag har inte färgat håret mörkbrunt som ni sett i det tidigare inlägget. Men kul att pröva med peruk:) Tänk, nu är ni 1300 som laikkar Malenami på Facebook! Tänk! Kom ihåg att också nominera era favoritbloggar till Bloggpriset!

You may also like...

4 Comments

  1. Vackraste du! välkommen hem.

  2. Oj, syns verkligen att du lämnade bälthålen i NY!=)

  3. Välkommen tillbaka till vardagen är relativ ny följare av din blogg snubblade över den när jag surfade runt på en annan blogg, jag verkligen älskar din blogg den är så mysig, bilderna är ljuvliga, i stort sett så förgyller den vardagen med smått & gott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *