Love this post:Love this 0

Kärleken sitter som förhäxad framför sin nya romans, smeker skärmen och suckar högljutt (it will blow over). Mindes att han lämnat den mustiga soppan han gjort, på spisen och att spisen förmodligen ännu var på. Jo. Och så hade han satt i hela, oskalade körsbärstomater. Men annars är han en förträfflig kock. Som överraskar. Men han är i total obalans idag.Genast från morgonen har det varit såhär. Ni skulle ha sett honom sprätta upp från sängen då han fick meddelandet om att the dator har kommit. The dator med alla godbitar.

Soppan var dock god, om någon undrar. Man känner sig så rik när man har en stor kastrull med varm soppa. Den räcker många dagar. Fick receptet av Sköna Camilla.

Dagens klänning är en riktig favorit i garderoben! Jojo Dress från Provrummet. Klänningen finns i flera färger – den puderrosa klänningen hade vi brudtärnor tänkt ha till ett bröllop förra sommaren (men det blev sedan långklänning). Underkjol från Indiska (hoppas, hoppas Indiska får in dem igen i vår!) och kragen från Love forever (finns hos Sköna Clara och Nordljus). Bältet är Hunkydory. Smyckena är från Pilgrim (ett antal år gamla och kära).

Hoppas ni har en skön kväll!

You may also like...

7 Comments

  1. Tack Maria för tipset om Iltalehti!! Coolt;)

 1. Superfin klänning! Undrar över det fina bältet från Hunkydory, det är så himla fint och sett dig använda det på flera av dina bilder men vet du om det går att köpa fortfarande? Namn? Så fint! Tack på förhand! Kram Jenny

 2. Vad du är gudomligt vacker malena. du inspirerar mig om igen. den där klänningen till den ihoppsättning du gjort är underbar. tack åter åter igen för din sköna blogg och din otroligt utstrålning och engagemang.

  Stor kärlek till dig från mig.
  Sara

 3. Ihania kuvia! Kuka sinua kuvaa näissä päivän asuissa?

 4. Minuakin kiinnostaisi, onko sinulla kenties joku luottokuvaaja tms? Hienoja kuvia tosiaan.

  1. Hei Minttu! Kiitos! Itse suunittelen, fiksailen ja muokkailen kuvia – mieheni painaa nappia jos en käytä tripod:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *