Love this post:Love this 0

Genast jag satte tassarna på den gråa tunikan från High, vid Sköna Clara, visste jag att det var ett plagg jag bara måste ha. De är då hela huvudet fylls med vansinnigt många olika typer av outfits, det är då stylisten i mig vaknar. Ett användbart plagg börjar jag intala mig själv, materialet och designen är skön på. Jag känner mig bekväm. Gillade tunikan, som påminner om ett ribbstickat linne med längre bakdel, volanger utan att bli för putte-nuttigt, dekorationer som får mig att tänka nordiskt. Och så är det den perfekta gråa färgen.

high1

Har på mig grå tunika från Italienska märket High (stl M, prövade S och L också och tyckte alla var bekväma och satt bra:) mina nya byxor från Zara (fyndat på rea 9,95€!), skor från Nelly, linne Zara och väska Nolita. Smycken från Pärldrömmar och Bjørg. Byxorna är sånadär harembyxor som hänger i röven. Kärleken och Vackra Mamma gillar inte mina nya byxor alls. Av två helt olika anledningar. Jag gillar dem för att mina långkalsonger ryms perfekt under.

high2

You may also like...

12 Comments

 1. Hahaha hänger i röven-skööön du är!!

  Grymt snygg outfit!

  Kramis Linda

  1. Tack! Mina kalsonger hänger också i röven, så de passar fint under harembyxorna 😀

 2. Jag gillar dina harems! Riktigt coola! Och du har rätt ang linnet. Kommer pigga upp vilken outfit som helst! tummen upp!
  Kram

  1. Tack! Tycker grått och vitt är så fräscht!:) Kram!

 3. Ahhh läckert… gillar också dina byxor.. de var riktigt coola =)

  1. Japp, coola är de;) och bekvääääma och varma och sköna:)

 4. Snyggt linne och sköna byxor. Men jag tycker du är för liten till de jättestora skorna. Ser fel ut på samma sätt som när Pernilla Wahlgren går i för klumpiga skor (inte vackert alls).

  1. Hej Eva ocjh tack! Gissa hur det är att gå med dessa skor;) lika klumpigt som de ser ut, haha! Tycker också mer om nätta skor. Kram!

 5. Okey. Jag håller nu med om att det var den gråa tunikan som skulle med hem 🙂

 6. Synes haremsbuksene var stilige, særlig med de stilige skoene til….!

 7. Skitsnygg!
  Var det för dig dom designade sina kläder eller hur var det nu….;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *