Love this post:Love this 1

Gick igenom gamla seglingsbilder igår och stornjöt. Undrar om pappa Kaptenen skall segla på julafton som han annars brukar? Vissa vintrar har det varit så varmt och bara lite is vid kajen att han lätt kommit ut med båten. Fast man nog önskar att en riktigt köldknäpp skulle komma så småningom. Dagens outfit är mörkblå, kofta med guldknappar från Henri Lloyd, jeans från H&M och stövlar Clarks. Mer behövs inte. Gillar koftans detaljer som inspireras av seglings och armestil, så är den nästan som en kavaj. Ibland är det roligt och stiligt med lite mindre av volanger och sån’t. Ibland. Hoppas ni haft en riktigt bra dag!

Ni läsare brukar alltid fråga om mina Clarkstövlar, som inte är så himmelens märkvärdiga, men ack så bra! Köpta från Stockmann för några år sedan och de blir bara bättre ju mer de används. Nu har Brandos.fi 20% rabatt på allt i deras sortiment med rabattkoden: INDIEDAYSXMAS

Genom att fylla i koden INDIEDAYSXMAS i kassan, får ni 20 % rabatt fram till den 31.12.2011. Koden kan användas flera gånger! De har också Clarks skor (tyvärr inte denna stövelmodell jag har..), lammskinnstofflor (jag har EMU:n) och sååå mycket mer! Jes!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *