Love this post:Love this 2

Så tycker jag att vi tar en liten resa down memory lane, och tar en titt på hur det såg ut i New York i Meatpacking District på förmiddagen före den stora invigningsfesten för den nya Efva Attling-butiken! Bildregn, ja?

Vi fick bekanta oss med butiken redan kl.11, träffa Efva och ta en titt på de vackra smyckena. Förberedelserna var i full gång! Butiken var i en halvfärdig fas med byggmän som sprang runt och skruvade och donade.

Efva berättade om inredningen och tog emot komplimanger av oss.


Efva hade också på sig de nya ringarna, som just kommit ut! Hon hade alla de tre olika ringarna Love Beads Grande på ett finger och det var så snyggt så snyggt! Love Beads Grande hittar ni här!

Tripp, trapp, trull… Webmastern Linda, bloggaren Char, moi, Efva och Petra (marknadsföring och PR).


Efva hade en uppgift åt oss. Hon ville att vi gick ut i New York för att leta efter en tassel – alltså en tofs att till de underbart tunga sammetsgardinerna i butiken. Och det gjorde vi! Vilken ära att få ge något till butiken…

På mig hade jag en klänning från Day Mikkelsen et Birger (från Sköna Clara), skor Christan Louboutin, väska Mulberry, bälte Bitte Kai Rand och smycken Efva Attling.

You may also like...

4 Comments

 1. Men åååå, nu blev jag ju så nyfiken på vad du hittade för tofs till gardinerna!
  Vilken cliffhanger! 😉

  Ha det gott!
  Jeanette

 2. Jättefina bilder! You look like a million dollars 🙂 Kram!

 3. Vilka power puff pinglor!!!
  Ursnygga!!

 4. Susanne Hagström

  Heja Kokkolaflicka! Snyggt! Hälsa Efva;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *