Ett veckoslut med roligheter börjar nu

Love this post:Love this 0

lexington-13

Vit krispig skjorta från Lexington med frill och vackra detaljer på ryggen.

Det bästa stylingtipset jag har är nog en vit snyggt sittande skjorta med jeans. Upplyftade favoritjeansen med strass från Liu Jo och bälte från Burberry.

lexington-11

God morgon goa läsare!

Brrr! säger jag bara! Så kallt det är (om ni inte märkt det:)). Nu skall jag iväg till grannstaden och fotografera ett mäktigt hus med järngrind och lejon-statyetter. Det är grejer det! Efter jobbet skall jag träna mina fladdriga muskler (Det är sant, så kändes de på onsdagen på bodypumpen. Inte dallrigt, utan fladdrigt). Man vill ju kunna gå stadigt i högklackat och sådant. Inte fladdra fram.

Men det bästa, det allra, allra bästa är att Systeryster kommer till oss ikväll! Tjohhooo!

Imorgon firar vi Kärlekens syster med 70-tals maskerad! Skall bli sååå roligt! Och på kvällen kommer J-Sångaren hit. Fatta. Mina strumpor hålls inte på, så full av iver är jag!

Så summan av kardemumman är att jag har ett veckoslut fullspäckat med roligheter!

lexington-12

En läsare frågade såhär: “Huuur i hela friden gör du så att din lugg hålls så fin, både nu och när du hade lite kortare lugg? Jag har också självfall som du, och min lugg lockar sig alltid och bråkar med mig.” Mitt svar är: Haha, I hear you, sis! Kollar du på bilderna har jag hunnit ha min lugg på tre olika sätt på tio minuter… Jag fönar, sprayar med saltvatten och fräser. Ungefär så. Haha!

lexington-10

På tal om jeans så kunde jag inte vara mer exalterad över vårens Liu Jo jeanas! Så fina färger och passformen är så “humörupplyftande” ;). Det var ett par jag fastnade för, när jag besökte MPH Fashion i höst, en härlig boyfriend modell med kristaller. Uh!

Vårens jeans hängande vid MPH Fashion.

14 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *