Epifaniadagen

Love this post:Love this 0

God morgon tre konungars dag! Tycker det låter lite mer dramatiskt än trettondag, eller hur?

Igår träffade vi de nygifta, nyss hemkomna från deras honeymoon, spelade lite pidro och garvade åt, ja, nästan allt. Konstigt med det spelet, hur man nästan blir beroende av det. Någon som känner sig träffad? Vet att många himlar med ögonen och inte har en aning om vad pidro är, men vet också att det sitter många Pampas-bor och nickar. För flera år sedan åkte jag med några charmfulla till Bulgarien och spelade pidro hela resan, närmare 200 spel. Jag såg inte så mycket av själva Bulgarien, nu då man tänker såhär i efterhand. Haha! Nåja, om Bulgarien och varför jag aldrig åker dit mer tar vi en annan gång.

Fast det är så kallt att det svider i kinderna om man vågar skymta med sin nuna utanför hemmets varma väggar, så skall vi spendera hela dagen ute. Med kakao. Och en pulka. Kanske skidor, fast jag inte vill. Jag vill åka pulka i hiskelig hård fart. Och bli så rädd att man skrattar så man tjuter och till sist glömmer sin rädsla. När vi är stelfrusna och solen gått och lagt sig blir det bastu. Till middag ärtsoppa och pannkaka, det är ju ändå torsdag.

Vad kul att ni gillade inlägget om make-up produkter! KulKul! Det kommer mera sådant om det uppskattas:) Vad skall ni ha för er idag? Berätta något festligt! Jag blir så glad över era kommentarer! Tunika från Selected femme, förkläde från Ewa i Walla, skarf Love Forever.

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *