Love this post:Love this 0

asunto-0249

Vid Brudskär finns en söt stuga till salu. Öppen spis, bekvämligheter, högt till tak, härligt ljusinsläpp, vackra detaljer och så kan man se solen gå ner i havet från terassen. Något för dig?

asunto-0220

asunto-2910

asunto-0231

På mig har jag min fina jacka från Lexington, sötaste klänningen från Chill Norway, den mest praktiska underklänningen från by Ti Mo, bälte Hunkydory, stövlar Asos, sjal Syster P., Smycken Efva Attling och Cloud 69 och klocka O´Clock. Väska Mulberry. Och nya kameran förstås;)

You may also like...

4 Comments

  1. Oj, vilken underbara klänning! Är den från Sköna Clara? Tycker att helt outfit är fantastiskt! Du ger så mycket inspiration, tack för det! 🙂

    1. Hej Maria! Visst är klänningen underbar! Tyvärr finns den inte vid Sköna Clara med hos Nordljus hittar du den! Lönar sig att ta en lite större storlek, den är nämligen lite tight;) Jag har en M. Kram!

  2. hehe, blev förvånad när jag kom in på din blogg och såg en så lik villa som vårt, men sen förstod jag att de var vår villa ! fina bilder har du tagit 🙂 känner dig inte rakt, men vi har mycket gemensamt; Elin Björndahl är min bästa vän, Ante är min pojkväns arbetskamrat, Jonathan och Tanja köpte vår faffas gamla villa, och vi sålde min ponny till dem (Erk) !! 😀

    tycker om din blogg!! fortsätt likadant 😉

    1. Hej Ida! Tack och vad roligt att du gillar min blogg! Lätt att fotografera en sån fiiiin villa!:) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *