Dagens, Grönroos och idolbilder

Love this post:Love this 0

Bloggpausen är officiellt slut.

Ser ni på ishockey? Det gör jag. Nu tar de time-out. Inga tänder har de heller.

yle-6283

Vi hälsade på herr Janne Grönroos, såklart!

Såg också fina Camilla-Muffins! Hon eskorterade oss och så tog vi idolbild. Här och här. Men som tur kom den inte hit. Camilla är snäll. Och mycket söt. På bloggalan hade hon Converse och klänning och det var den enda outfiten jag berättade om när jag kom hem till min Systeryster. För den outfiten var cool.

Jag har i vår tagit initiativ att lära min make svenska. På riktigt. Han kan inte svenska fast han är född i Sverige. Han skall bli hurri på riktigt. Språkbegåvad är min make, jo – men som de flesta andra finskatalande finnar så finns den osynliga muren där. Ängslan. Att nog förstå allt men inte våga tala. Vi lyssnar varje dag på radio X3M och så ser vi på Solsidan. Och så introducerar jag honom för kända hurrin. Så han skall lära sig what it’s all about. Nu skall han köpa seglingsskor och fråga sig: “Voiko frakki päällä purjehtia, syödä rapuja, repiä seteleitä ja golfata samaan aikaan? – Vissa kan.” (lånat från Wäppupeli) Och så kommer han att börja sjunga i kör och lever längre för det.

yle-6303

Så tog vi en “Dagens-outfit-bild”. Janne visar hur man poserar. Jag visar hur man flyter.

Du kan lyssna på Janne, Isa och Ted i Succémorgon varje vardag kl.06 på Radio X3M!

yle-6334

Sen blev vi sugna på nudlar och beställde en hel påse med gott från Wrong, bland annat deras goda kycklingspett med nötsåsdipp.

yle-6320

Såhär såg jag ut idag då. Kom på senare att jag glömde att fråga om hur man skall göra för att förtjäna en Radio X3M mugg. En sådan vill jag ju så gärna ha.

yle-6319

Kavaj, tunika och bälte Hunkydory. Jeans för under 20lappen från H&M, skor topshop. Skarf Love Forever och väska Mulberry. Smycken Syster P och Cloud 69.

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *