Sigtseeing i Coccola

Love this post:Love this 0

Sightseeing i Coccola med min nya klänning från Sid and Sally.

Bron som går över Sundet från Halkokari till Pikiruukki kallas för “Pususilta”, Kissing Bridge. Här skall man pussas. En randevouz för kära. Som tolvåring klättrade jag under bron med min först pojkvän och så ristade vi in våra namn på stockarna.

Du ska inte tro det blir sommar ifall inte nå´n sätter fart på sommarn och gör lite somrigt, då kommer blommorna snart.

En rödgul sol kan njutas av vid vårt favorit fotoställe Rödklipporna just före solnedgången. Stadens andra fotografer brukar ta bilder av lyckliga brudpar här. Brevid Rödklipporna finns Vitsand, där brukar vi simma.

Klänningen är från det franska märket Deeday. Tag gärna en storlek större, jag tog en 38:a och den sitter perfekt. Klänningen är av härligt material, svävande tunt bomull, bedårande spets och brodyrer över byst och ärmar. Den bekväma underklänningen sitter bra och behövs, för annars syns underkläderna igenom. Klänningen finns hos Sid and Sally i vitt, mörkblått och cream. Jag matchar för finare tillfällen med höga gladiatorklackar och en naturvit sjal i kashmir. Annars låga sandaler eller stövlar och min kofta från Odd Molly som går i samma ton. Det bästa med klänningen är att den är ett plagg “som man bara drar på sig”, man behöver inte utsmycka outfiten med en massa accessoarer. En mycket vacker sommarklänning jag kommer att använda mycket. Tusen tack Sid and Sally för klänningen!

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *