Love this post:Love this 0

Den snyggaste höstdräkten kommer från TinTin Style. By Ti Mo:s underbara kjol och blazer i ylle, dräkten finns i svart och rutigt. Söta knappar och förstärkta armbågar. Som ni ser är passformen utmärkt både på korta smurffar som jag och ståtliga, vackra modeller. Jag har storlek S på båda plaggen. Kjolen är omlottmodell och går att reglera – här har jag den spänt och dragit upp den till midjan. Men man kan också låta den vila på höfterna. Tycker längden är perfekt! Kavajen skall jag också ha på jobbet med jeans, vit skjorta och bruna stövlar. Jätte snyggt när man har den uppknäppt och viker upp ärmarna. Tack TinTin Style för den vackra dräkten!

Conf Blazer & Conf Skirt.

Tycker det är snärtigt med nätstrumpebyxor. Dock inte svarta nätstrumpor med glesa maskor, det är liksom lite för – ja, ni vet. Men med små maskor och hudfärgat tycker jag det bara är lite extra kvinnligt. Strumpebyxor från H&M. Hatten och stövlarna (Din Sko) är gamla, fuskpälsen är också från H&M. Blusen är av märket Sand, skarfen Love Forever och väskan Mulberry.

TINTIN STYLE

You may also like...

7 Comments

 1. Vilka härliga bilder. Många blir så deppiga när hösten kommer men jag tycker att den är sjukt vacker. Om du är sugen på inredningstips titta n på:

  http://www.isabsson.se

  Ciao
  /Isa

 2. Oj, va höstlikt det är redan hos er, här nere har inte löven blivit så gula än, men det kommer ju…. Du har så härliga bilder och se ut som ett sundhetstecken ens själv…. Kram på dig!

 3. Å du vackra tjej! man blir helt varm när man tittar in till dig av all inspiration och fina bilder! Är det din duktiga man som fotar?=) Underbar dräkt och det blir ändå så tufft och coolt på dig!

  Kram!
  Adela

 4. Hej M !

  Jättefin dräkt med fina stövlar och accessoarer till ! Du kan konsten att kombinera snyggt !!!

  Anna

 5. Å så vackra bilder på dig fina du!! KRAM

 6. Hej
  Vill bara säga att jag älskar din blogg, får så mycket inspiration från dig. Otroligt snygg outfit idag. Är sugen på en fuskpäls halsduk, har du köpt den du har på H&M iår? Bara måste gå och köpa en isåfall.

  Ha det bäst önskar en nöjd läsare
  Lisa

 7. Du gör så att man tycker om hösten ännu mer.
  En fantastisk dräkt som passar dig perfekt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *