You may also like...

11 Comments

 1. Otroligt vackra bilder! Väldigt läckra skor dessutom =)

  /Lisa – Sockerrus

 2. Tosi kauniita kuvia! Mekko on aivan ihana, ja nuo kengät…. <3

 3. Åh vad fint! Jag älskar pudriga toner och detta föll verkligen mig i smaken. Den koftan är en av mina måsten i höst dessutom, i den färgen. Trevlig helg på dig! Kram

 4. Ihania kuvia ja värit sinulle niin sopivia!
  kenkiä olen ihaillut jo kauan. Onko niillä pidempään
  helppo kävellä vai ovatko vain kuvauksissa pidettävät
  kengät?
  Saako kuvan mekkoa jo Sköna Clarasta?
  Ihanaa viikonloppua Annelta

  1. Hei Anne! Kengät ovat 14cm koroilla ja sanotaanko näin että kyllä valitsen tarkkaan milloin laitan ne päälle;) Tosi iso koko (ostin kahdet pohjalliset:)). Mekko on Hunkydoryn ja viime vuoden mallistosta, ei valitettavast löydy enää Sköna Clarasta:/ Haleja! <3

 5. Hej!

  Så underbart snyggt. Jag har kollat en del på den modell på kofta pga av du är så¨snygg i dem men jag undrar om du kan hjälpa mig med vilken storlek jag ska ta. Jag tycker de ser stor ut och undrar om du har en midre storek på den än dina övriga mollysar. Är den inte varm att ha nu eller funkar det över klänning som du har nu på hösten utan att det blir alldeles för varmt? Tycker du att den är stickig, jag har inga mollysar i ull bara bomuill för jag tycker det kliar så, har dock hört att man vänjer dig..

  Tack för en underbar blogg, det är lite som en drog att titta in här ett par gånger om dagen 🙂

  /Sara

  1. Hej Sara! Tack! Jag tog en storlek 1 av koftan (annars brukar jag ha 2 eller 3 på Odd Molly). Koftan är varm och jag tycker om att ha den på mornarna när det ännu är lite kyligt. Jag tycker inte ull killar och sticks, så jag vågar inte svara på frågan om du kommer att vänja dig (dock har man alltid en skjorta, tunika eller klänning under..) Kram!

 6. Hej!

  Får jag igen fråga var dessa bilder är tagna? Bilderna är så vackra med den fina bakgrunden, underbara färger!

  1. Hej Jaana! Tack för komplimangen! Bilderna är tagna vid Pikiruukki:)

 7. Tack för svar. Du är så gullig, hur många skulle ta sig tid att svara på allas frågor. Då får det bli en storlek 1 tror jag 🙂 Tack igen för all insperation, du borde börja ta betalt för din blogg, bästa “modemagasinet” jag vet (eller föresten gör inte det :))

  /Sara

 8. Aah, tyckte det såg bekant ut, fick inte placerat in det ändå. Tack för svaret!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *