Festklädd

Love this post:Love this 0

Jag vet att det är några som väääntar på att jag skall lägga in bilderna från bröllopet (ni vet vilka ni är, kram på er!). Bilderna blev super, men det är över 2000 att gå igenom.. pust! Men de kommer nog:) Jag tänkte börja med en teaser och bilder på mig. Haha!

Skall tala om för er att klänningen är Andersen & Lauth, från Sköna Clara och jag är en av de två i Finland med klänningen. Klänningen är i tunt silke också fodret, frampå tunga brodyrer med små glaspärlor. Mina Christian Louboutin passar snyggt till den. Sjalen är i kashmir och av märket Boomerang (bäst kapet ever! Betalade bara några € för den, normalpriset var över 250€!). Väskan fick jag av Kisuline.

När vi kom till den lilla kyrkan lyste solen starkt och mörkblåa åskmoln låg precis över oss. Blixt och dunder. Alla rusade in i kyrkan. Regnet smattrade på taket och överljöds av orgelmusiken. Brudtärnorna och bruden kom gående mot altaret. Ett sus av “ååh!”. Regnet igen. När vigseln var över lyste solen igen.

Bakom mig ser ni brudtärnorna i underbara silkeskreationer. Till och med skorna matchade.. Lovar att jag visar mer bilder!

Mina smycken ville jag att skulle matcha min klänning. Pärlarmband från Pearls for girls och vackra örhängen jag fått av min vän Odd Molly-holic.

Den sista bilden är den sista bilden vi tog den kvällen. Mina (f-n, nu blir jag riktigt tårögd då jag saknar er såå!) underbara vänner – Linda och Sini. Ni är bäst. Och längst för den delen. Vi städade undan och tjejerna har bytt om till ballerinas och flipflops.. jag har dock 11cm på mina klackar och är ändå en smurff.

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *