Love this post:Love this 0

Klänning från TinTin Style – märket är E-gó. Skorna är köpt förra våren från Zara, sjalen är Jackpot och väskan Botkier.

“Goddamn!” var det första jag tänkte när jag såg denna bild. Vilken kvinnlig stjärt! Härlig överraskning! Jag kommer ihåg när jag gick i åttan och en kille sa till min pojkvän att han borde mata mig med en massa bulla för att jag hade en så liten rumpa. Fick komplex för min intetsägande lilla bak… Som om man inte redan hade tillräckligt med komplex i den åldern. Jag önskade mig alltid former, en kvinnlig stjärt och fina bröst. Denna vinter har jag jobbat massor på min rumpa, så att säga – det ligger många timmar svett bakom min bak. Många bakverk ligger också bakom. Och kärleksfulla stunder framför tv:n med Kärleken, när snöstormen var som värst. Vad nöjd och glad jag blir över min stjärt. Jag njuter av denna egobild! Tänker titta på den många gånger idag.

You may also like...

0 Comments

 1. Jag instämmer! Goddamn! 😉
  Jag har, tvärtom, länge haft komplex över att min bak varit för stor i föhållande till min kropp, men “på äldre dagar” har jag börjat lära mig att uppskatta mina kvinnliga former på ett helt nytt sätt…eller kanske snare lärt mig uppskatta min konstiga blandning av kvinliga former och manliga(?) muskler som min kropp utgörs av. En lite konstig kombination men den är ju min alldelels egna konstiga kropp så jag försöker lära mig att vara stolt över vad jag har!
  Tack för positiv inspiration- igen! <3

 2. hihihihi sötnos. Du kan få lite av mig om du vill 😉 VILKEN dag som helst. Nämen skämt å sido. Du om någon är den människa som absolut INTE skall lida av komplex. Du är snudd på så perfekt man kan vara och det är min ärliga åsikt!! Min syster vägrar läsa din blogg då hon tycker du är så vacker hahah 😀 När hon fick veta att jag träffat dig och jag berättade att du var lika snäll och rolig som du var snygg, så var det som sista spiken i kistan 😀 Kram du vackra Malenami!!

 3. Du e bara så humor. Stålt över dig själv på ett fint sätt. Det ska du absolut vara!

 4. Bakverken och slöandet klarar jag själv, men kan du tand hand om träningen också för min del??? Vill ha en likandan stjärt!

  k & k,

  camilla

 5. Vilket skönt inlägg. Passa på att nuta av din fina rumpa! 🙂

 6. Fint 🙂 Hur har du tränat rumpan?

 7. Härligt! Kan bara hålla med 🙂

 8. U’ve got absolutely nothing to worry about!

  Kh. Stinnaloves

 9. Du har fin humor och sund självkänlsa! Härligt inlägg som påminner oss om att vara stolta över våra kvinnliga behag – också för vår egen skull 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *