Love this post:Love this 0

Prövade lite outfits tidigare idag och tyckte dessa var så snygga att jag visar dem båda två. Allt på dessa två första bilderna är gammalt och väl använt – kjolen från Zara har jag haft mycket, Marc o´Polo koftan likaså. Koftan är så snygg att jag köpte den i alla färger – naturvitt, mörkblått och grönt. Klart det sved i plånboken, men visste att dessa skulle bli “basplagg” i min garderob och det visade sig att jag hade rätt. Bältet är Boomerangs, sjalen och toppen under från Indiska. Stövlar Diesel.

Klänning Soaked in Luxury och kavaj från H&M.

You may also like...

0 Comments

 1. DU ÄR SÅÅÅÅ VACKER I DINA BÅDA OUTFITS!!! Vackra Malenami!! Man blir alltid så glad och inspirerad när man tittar in till dig….har haft sjukt mycket på sista tiden och har knappt hunnit kommentera i din vackra blogg….flåt.
  KRAM VÄNNEN!!

 2. Snyggt!!! Är jackan inköpt nyligen? Jag tror jag såg den på HM..Du får alltid till det så bra..söker du jobb som stylist;)
  Kram

  1. Jo, såg jackan och slog till direkt – denna kommer att bli en vårfavorit!
   Kram

 3. Den sista klänningen var riktigt snygg!

 4. Jag har slagit till på jackan också. Suuperläcker men letar efter en “farfarströja” i vitt som inte är genomskinlig.. den på h&m – Logg är för genomskinlig och vill inte ha linne, tröja + kavaj.. Något tips?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *