Ville ha något i mörkblått

Love this post:Love this 0

Vilken härlig dag! Solen skiner!! Vilken energiboost jag fick! Vi börjar med outfitbilden. Ny klänning (kan användas som tunika med jeans och stövlar) från Rabens Saloner, bältet är Hunkydory,  underklänningen Cream, armband humanity for all, alla dessa från Sköna Clara. Väskan Nolita, stövlarna Diesel, sjal Zara (man) och smycken från Lotta Djossou. Allt i make-up väg kommer från Youngblood, blev pyntad till tusen vid Sköna Clara. Hääärligt att vara Qvinna!

Rabens Saloners vårkläder hade kommit och jag föll för en tunika/klänning. Jag har märkt att min garderob behöver ett plagg “att bara slänga på sig”, ni vet, no fuss. En tunika/klänning som man kan dressa upp men också ner. Prövade två liknande tunikor vid Sköna Clara och bestämde mig för den på första bilden.

Idag är det lördag och det betyder lördagsgodis! En stor lemonad och en osthamburgare från Mc Donalds. Jag och Kärleken beställde take away och körde till Potten (båthamn) för att smaska på hamburgarna och titta på solskenet och vågorna. Btw pappa Kaptenen har inte ännu tagit upp segelbåten, det blir väl segling på julafton igen som alla år…

Tyvärr hade jag redan ätit upp hamburgaren och det fina rosa läppstiftet…

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *