Love this post:Love this 0

Vilken härlig dag! Solen skiner!! Vilken energiboost jag fick! Vi börjar med outfitbilden. Ny klänning (kan användas som tunika med jeans och stövlar) från Rabens Saloner, bältet är Hunkydory,  underklänningen Cream, armband humanity for all, alla dessa från Sköna Clara. Väskan Nolita, stövlarna Diesel, sjal Zara (man) och smycken från Lotta Djossou. Allt i make-up väg kommer från Youngblood, blev pyntad till tusen vid Sköna Clara. Hääärligt att vara Qvinna!

Rabens Saloners vårkläder hade kommit och jag föll för en tunika/klänning. Jag har märkt att min garderob behöver ett plagg “att bara slänga på sig”, ni vet, no fuss. En tunika/klänning som man kan dressa upp men också ner. Prövade två liknande tunikor vid Sköna Clara och bestämde mig för den på första bilden.

Idag är det lördag och det betyder lördagsgodis! En stor lemonad och en osthamburgare från Mc Donalds. Jag och Kärleken beställde take away och körde till Potten (båthamn) för att smaska på hamburgarna och titta på solskenet och vågorna. Btw pappa Kaptenen har inte ännu tagit upp segelbåten, det blir väl segling på julafton igen som alla år…

Tyvärr hade jag redan ätit upp hamburgaren och det fina rosa läppstiftet…

You may also like...

0 Comments

 1. Supersnygg tycker jag och skönt med plagg som kan gå “both ways” både fungera som hemma o dra plagg och partypingla 😀

 2. hej skööönis ! såg din mamma på skolan en dag o hörde att ni skulle vara i kokkelby nu..men när skall ni komma till julen då? när skall vi träffas hela buntten?
  Vackra bilder på dig med fina teatern o vattentornet i bakgrunden! <3

 3. Jättehärlig klänning från Rabens!

  Kram

 4. Vill första börja med att tack för en riktigt inspirerande blogg!
  Alltid lika härligt att kika in här! Njuter av alla ljuvliga kläder du visar, Vackert vackert, på en mycket vacker kvinna!!

  Blev så glad när jag märkte att sköna clara ligger i kokkola. Ska absolut ta ett besök dit nästa gång jag besöker staden! Ligger butiken nånstans i centrum, eller utanför?

  Tack igen för en riktigt högklassig blogg! Skön söndag!

 5. Japp vet vad du menar med “en klänning att bara slänga på sig och iväg” praktiskt med sådana plagg där man inte behöver anstränga sig så mycket!
  Gillar verkligen underklänningarna från Cream!!
  Du är så vacker och så snygg i din outfit!!
  Kram Ina

 6. Du är lika vacker som vanligt. Kram

 7. Vilka fina klänningar från Cream! Verkligen! och den blåa “över”klänningen/tunikan är toppensnygg!

  Vet du: nu har jag äntligen fått tag på kjolen som du har klänningsvarianten av(den du hade på träffen du vet)! jag är så glad och väntar med spänning att få prova den!

  kram på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *