Love this post:Love this 0

Filmen “Menolippu Mombasaan” (Enkelbiljett till Mombasa) kom från tv idag och jag har en liten “roll” i filmen som den blonda strandflickan. Det är lite spännande att se sig själv i tv rutan. Jag blev tillförst frågad om de fick använda mina bilder i filmen och en vecka senare kom telefonsamtalet om att jag skulle stå i bikini på en strand i filmen. Jag tackade såklart ja! Det var superkul, jag lärde mig mycket och fick bra betalt. Roligt var det också på premiären med alla kändisar. Fast jag bara syns dedär några sekunderna så var detta ett minne för livet.

Kiva nähdä itsensä tv:ssä. Tänään tuli elokuva Menolippu Mombasaan missä minulla on pieni-pieni rooli vaaleana rantatyttönä. Minut pyydettiin mukaan elokuvaan enkä epäröinyt hetkeäkään. Se oli hauska kokemus, opin paljon ja siitä maksettiin hyvin. Vaikka elokuvassa minua näkyy vain muutama sekunti, on se hieno muisto minulle itselleni.

You may also like...

0 Comments

 1. Jag såg filmen och dig! Bara som hastigast,men ändå så roligt! En fin film. Ha en skön fortsättning på påsken .Kraam!

 2. Du borde fixa en bild på dig på iMDb! 🙂

 3. Vet du – jag missade Dej :o(. Hoppas du har det på band, eller tror du att du på något sätt kan fixa just den tagningen in på dina sidor. Ni är ju trots allt händiga, Du och Kärleken. Du måste ju förstå att vi alla vill nu bara se det, malenami i en äkta TV-film.

  Knus

 4. “Kom från tv idag” heter det inte på svenska utan det är ännu ett bevis på hur dålig svenska som det skrivs och talas i Finland idag. “Kom på tv idag” eller “visades på tv
  idag” är ett par exempel på korrekt svenska utan finsk påverkan.

 5. Bra med språkpoliser! Men dethär är en av de få bloggar som jag sällan hittar språkfel i.
  Tack för det,Malenami!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *