Love this post:Love this 0

Här är jag påväg till Kisu för att prova kjolen till min underbara, underbara brudklänning. Den är något så spektakulärt och ja, alldeles fantstiskt vacker! Ni vet väl att jag skulle så gärna visa bilder åt er, mina kära, men nej, nej. Brudklänningen håller jag hemlig in i det sista. Inte ens mina brudtärnor har sett den (bara vackra mamma och Systeryster).

Kjol och blus från Odd Molly, det snygga armbandet är också Odd Mollys – från Sköna Clara.

Nu har jag fransk manikyr, Make Up Star hade rabatt så jag ringde dit på direkten och fick tid genast. När jag kom hem fixade jag också fransk pedikyr åt mig själv, snyggt och frächt känns det nu efter det röda nagellacket. Frågade Kärleken om man ville ha en mani-pedi, men han avstod.

Efter brudklännings provningen struttade jag iväg för att prova tiaror, här är en på bild. Visade bilden till mina vänner och ingen tyckte om den. De sa att den var för hög och för mycket.. Hur skall en söt tiara se ut? Det är inte varje dag man handlar sådana. Lägger detta med tiaror på is en stund.. Till nästa vecka.

Är det inte för ljuvligt! Kärleken donar med “bekväm” hjälpköksbord (som vi senare målade) och Domino – vilken Diva – hjälper till. Se hur hon liksom njuuuter!

Skönt!

Sedan bar det av till jobbet – Dolce shop! Divan skall såklart med på bild. För er som står med anteckningsblocket i högsta hugg så är linne kavajen från Zara (såg här i veckan att de fått dem i vitt nu) tunika likaså, bälte Hunkydory, jeans Odd Molly och skorna är från Aldo.

Kolla tårna, fint med fransk pedikyr. Här är nya färgen på våra väggar, visst blev det riktigt bra? Jag har äntligen fått bort allt målfärg från håret.

Nu är det godsaker och ishockey som gäller! Tjingelling!

Ps. Träffade också A-Mama, som var på besök till Åbo, idag. Det var trevligt att ses, som vanligt. Saknar henne. Funderar om hon ser på ishockey? Fniss! Ha det bra, vännen min!

You may also like...

0 Comments

 1. Hej!
  Hittade din blogg för en vecka sedan o jag tycker att den är så härlig! Jag ska gifta mig i september så jag är ju super nyfiken på allt som har med ditt bröllop att göra 😉 Jag hoppas verkligen att du lägger ut lite bilder efter den stora dagen. Jag blev så himlans nyfiken på din klänning nu, hehe jag köpte min redan i december och jag har fullt skå med att inte prova den hela tiden, hehe så lycka till med planeringen, kram kram =)

  1. Vad roligt att höra! Tack och grattis! Jag kommer nog att lägga ut bilder på bröllopet och på klänningen i ett senare skede, såklart! 😉 Det är under fyra veckor kvar till den stora dagen för oss och nu i veckoslutet skall vi göra programblad och räkna ut hur mycket blommor det behövs till dekorationen. 🙂
   Kram, Malenami

 2. darling! loving juuuuu deeeeeeply 🙂 jes, de blev hockey för hela slanten förra veckan å “lek” mellan pauserna 😉 *iiiiiikkkk* spännande… puss

  1. Vi knäpper händerna.

   Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *