Love this post:Love this 0

Nu städar vi för brinnande livet! Eller jag ordnade och fixade mina kläder och nu saknar jag inspiration att göra någonting annat än att skriva här på bloggen. Ni vet, man behöver inspiration för att städa..

Har ingen aning vad jag har på mig.. Det blir ofta såhär när jag städar skåpet – vissa klädplagg åker på en utan att man riktigt har planerat en outfit.  Lyssnar till Britney Spears (fick lyssna på 3 låtar före Kärleken bytte).. Nu lyssnar vi på Tenacious D, killarna rockar fett!

Men oj, vad man har mycket onödigt. Här skall rensas!

Tog fram lite vårkläder, jag kommer att använda mycket naturvitt i vår. Jag tycker det är vackert att klä lager på lager i naturvitt och beige färger.

Min favoritkofta från Jackpot! Så söt med sin silkesrosett och små broderade detaljer. Har den mycket, den passar med allt!

Ordnade färdigt med nästa veckas outfits. Ni vet när man har bråttom på morgonen och inte hittar den rätta blusen eller den hudfärgade BH:n. Jag kom på ett litet system för att göra mornarna lättare – man sätter hela härligheten på en hängare. Tadaa! Inte svårare än det.

You may also like...

0 Comments

  1. Jag kan vara din “korg” för kläder du inte vill ha! 😉 Tänker på dig!

    <3 : Systeryster

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *