Love this post:Love this 0

Tittar ut, det snöar! Jeei! Fast det förstås, våren kunde ju komma lite snabbare, eller hur? Jag har en hel hög med kläder som väntar på de första vår solstrålarna. Alla fina skor som inte tål snö och slask klapprar ivrigt i skohyllan. Shit, vilken spännande vår och sommar jag har framför mig! Nu blev jag riktigt stirrig och kär. Tårkanalerna fyller sig och jag blir sådär varm inombords. Tänk att han älskar mig så mycket. Ibland om vi är öppna och har riktigt tur kommer en människa in vårt liv och förändrar allt. Det liv du kände till finns inte mer. Det är en människa som rör dig… Men detta händer bara om man har riktigt tur, är öppen och vågar ta emot någonting så vackert.  Återkommer när jag ryckt upp mig.

You may also like...

0 Comments

 1. E int dethär från vårt bröllop..från the smokey afterparty..?! 🙂 som tur blev int det nå värre.. ganska hothot start på vårt äktenskap.. 🙂
  Oj va du faktist kommer att ha det spännande i vår, blir riktigt pirrig själv o då man tänker!
  Kom o hälsa på om ni e i trakterna o berätta om planerna..!
  Ha det bra!! puuus..

 2. Ritch ratch, tiden går och nu är det redan lördag! jag är feg och har dålig balans och har aldrig vågat mej på att rutcha på trappräcket, men bilden av dej är naturligtvis supervackert, men vad annat kan man vänta sej :o).

  Önskar dej trevligt veckoslut. Väntar hungrigt på mera inlägg. Du skall veta att jag är på sidorna VARJE dag (ibland flere gånger).

  Hoppas vi ses snart!

  Knus

 3. Vilken underbar,glad uppsyn! Man blir ju så glad själv!

 4. […] Februari, tjingeling! sade det i spargrisen! De första slantarna började rulla in! Nu förtjänade jag på Malenami! Jag hade födelsedag och frågestund. Tyckte om inlägget “ vacker morgon“, det är så jag! Sminktips och 4xkavaj var roliga att göra! Besökte Sköna Clara med Systeryster. Modellade för Teologiska fakultetens reklambroschyrer och familjen var på besök i Åbo. Och så var jag ju så kär hela tiden… […]

 5. Hej vad fin blogg o fina bilder du har just denna bild där du åker på trappräcket med vit blus o svarta byxor..

  <var kommer din blus i från finns den att köpa .jag tycker den var så fin.hittar ej så många blusra då jag har skolios är det svårt de sitter ej så bra i ryggen med denna blus såg mera följsam ut.

  <tacksamför svar.

  Mvh
  Rosie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *