Love this post:Love this 0

Kärleken målar listerna i vardagsrummet (äntligen!) – hemmet skall bli fint för alla gäster vi skall bjuda på spelkväll. Jag gör mig färdig för kvällens föreläsning .Idag är det Stefan Wallin som gästföreläser. Undrar vad han kommer att svara på frågan “Beskriv dig själv med tre ord?”. Tror det blir något av dessa: make, pappa, riksdagsman, fotbollsfantast? Men vilken som kommer först blir spännande att höra.

Innan jag far till universitetet skall jag köpa nya balettossor –  skäms när jag tar fram mina slitna. Vi ses senare kära vänner! Over and out, Aura å! Ps. Bästa mor, om du läser detta så fick jag “utomordentligt” i uppgiften jag skrev på lördagen. Testet jag tog gick nästan lika bra.

You may also like...

0 Comments

  1. Men visst är det nåt vackert med ett par slitna balettskor? Man kan liksom se på dem hur mycket de svassat runt på ett golv och glatt ägaren
    Hoppas du hittar ett par nya iaf!
    Kram på dig
    Grattis till testresultaten också!

    1. Tack! Slitna tossor är det vackraste, slänger dem aldrig, utan de får häga på något dörrhandtag eller dekorera fönsterbrädet. Men nu var det så att dessa i fråga är mjukistossor och tårna sticker ut.. inte praktist:) Nu ville jag vara lika cool som resten av tjejerna i gruppen och köpte svarta tossor. Matchar med min svarta dräkt och mina uppvärmnings ylle byxor (vääärldens sexigaste, jag lovar.. Hahahha!). Kram på dig med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *