Love this post:Love this 0

Ibland måste man vara riktigt tjejig och brodera. Kärlekens namn är det vackraste i världen… Äh, fan, nu sitter jag och tjuter framför datorn, nu är jag riktigt tjejig! Fattar ni att inget smink i världen kommer att hållas på mig på bröllopsdagen! Ögonsminket ligger under ögona och snoret rinner… Ha, ha!

Träffade flickorna i parken – min mun gick i ett om bröllopet. Känner att jag måste få sagt allt, då behöver jag inte själv tänka på det mer.

På eftermiddagen körde vi till bröllopsfestplatsen, tjejerna och Kärleken var med. Hörrni, nu är allt klart i mitt huvud. Ingen stress mer! Dekorationen – allt klart. Känns lite tomt.. ha, ha!

Jag och Kärleken åkte till Ikea och handlade vaser som skall användas till bröllopet. Men som det alltid går när man ska bara köpa EN sak från Ikea… Vi köpe också en hylla till badrummet och dom där vita tygkorgarna (typ 16st!). Nu skruvar Kärleken, så koncentrerad och glad han är. Jag lyssnar på A Perfect Circle – de är så bra!

Gillar att sidofläta, tycker det är sött. Flätar från båda sidorna lösa flätor och lägger dem samman till en stor fläta just bakom örat. Tuffsar till den lite grann och låter den själv “falla sönder” och bli hängig. Här finns många flätor!

Tunika från Benetton, smycke Diddi, bälte Hunkydory.

Mina jeans är från Yanuk. Mycket bekväma, Kärleken kallar dem för trumpetbyxor… ha, ha!

You may also like...

0 Comments

  1. 17 dagar kvar för er, 18 för oss 🙂 Då jag känner att stressen kryper på brukar jag tänka på hur härligt det är att ordna en fest för att fira vår kärlek-att alla är där för att vi älskar varandra så oerhört mycket. Då blir jag alldeles varm och lycklig inombords och stressen ger vika. För en stund iallafall. Dekorationerna är ännu lite oklara för mig del kom jag att tänka på nu då jag läser att du har det på klart, iik.
    Köpte samma hylla för nån vecka sedan, men använder den som skohylla för mina mest dekorativa skor. Praktiskt och snyggt.

    Njut av den sista tiden av planering inför er stora dag!

  2. Den där flätan va riktigt snygg! Ska försöka mej på nått liknande!! Tack för tipset!

  3. […] jag hårfästet runt ansiktet så det ser lite tossigt ut. Gillar också att ha den lösa flätan som får hänga över ena axeln..LOVAR att jag lägger in bilder på allt snart, så inget blir […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *