Love this post:Love this 0

Onsdagskvällens outfit ligger ivrigt och väntar på vad som komma skall. På morgonen skall vi ut och gå, sedan blir det plugg, frissa, balett och tjejkväll!! Klänning från Soaked in Luxury, nya stövlar, bälte, handskar och pälsboa. Så glamouröst!!

Matchar make-upen med outfitens färger, mörkröda naglar (t.ex. Essie-Berry hard, Mavala-Las Vegas eller OPI-We´ll always have Paris) och ögonskugga i mörkblått och guld från Loreals Color Appeal Trio Pro-Azur Blonde (gillar Loreals ögonskugga då det står på paketet “att detta är för blonda tjejer och så här målar du!” man behöver inte fundera ut det själv…Haha!).

Många godnatt kramar skickas ut till er kära läsare! Klockan är lite över tolv missinassen… Snark!

You may also like...

0 Comments

  1. Dehär är ganska convenient för dina vänner att du sätter dina outfits hit förrän du går ut 😀 Eftersom man rings ju alltid att “Va ska du sätta på dej?” Så att alla ändå passar typ ihop me stilen. Nu kan dina frendin kolla att “ahaa” 😀

  2. Så snyggt vännen! ME LIKE!! Önskar jag var lika duktig som du på att hitta och använda snygga högaklackade skor!! Jag har svårt för att köpa skor som inte är bekvämma. Höga klackar faller nästan alltid bort av den anledningen….lite trist faktiskt men med hämtning/lämning på dagis, springa ärenden på lunchen, handla middagen och däriemellan jobbat på ett stressigt och konservativt jobb klarar i varje fall jag inte av att trippa omkring i snygga höga stövlar.
    Ha en riktig trevlig kväll!!
    KRAM

  3. Ohh så snyggt! Men du vännen. Vaaar har du hittat bältet? Har letat som en tok efter den slags skärp i den färgen!!

    1. Tack! Läderbältet är ÄNNU snyggare färg i verkligheten! Från Zara under 40€, fanns i tre färger – svart, brun och beige. Kram!

  4. Låter som en härlig onsdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *