Love this post:Love this 0

När vi kom till Odd Molly boutiquen i Stockholm blev vi varmt bemötta av de charmfulla försäljarna. Vi fick bubblande drycka i våra glas och en goodie bag, som jag är så tacksam för! Hjärtliga tack ska ni ha!!! Denna tunika fick flytta hem till mig, eftersom jag trånat efter den redan länge. Efter att jag såg a-one silk wrap tunicNatali så var saken klar ,vill också ha. Snygg, eller hur?

You may also like...

0 Comments

 1. Underbar! Ska kika in på Om butiken och inköpa kjolen så jag kan ha dem som en outfit. Hoppas vi ses igen. Trevligt att träffas. Du är lila ljuvig irl som på bloggen 🙂 kram.

 2. Tack för att du var så snabb med att lägga ut alla dessa härliga bilder från träffen! Det var så roligt att få följa er igår.
  Ja, jag såg ju hur denna tunika ivrigt provades!!! Så fin den är och mycket finare i verkligheten än på produktbilderna (som det ju ofta är!) Grattis till ett lyckat köp!

 3. Du var fantastiskt vacker i denna!!! Toppenköp!!
  Nästa gång ska jag vara med!!! Jättefina bilder som vanligt!!

  Hoppas du hade trevligt i Stockholm!!

  Kram

 4. Så fin du är i den! Verkar som ni haft en underbar dag. Härliga bilder! kramar

 5. Du är jättefin i ditt nya inköp! Ni verkar ha haft en underbar Odd Molly träff i Stockholm. Tack för en bra blogg, har nyligen hittat hit! 🙂

 6. Du passar i allt tror jag!:)
  Vilka fina bilder!
  Undrar vad är det för märke på halsbandet?:)
  Läser din blogg med förtjusning.
  TACK!
  Madeleine

 7. Åh vad fin du är 🙂 Verkligen kul att träffa dig. Kram

 8. Du är så fin i ditt nyinköp så det var ingen tvekan om det. Så roligt att träffa dig och hoppas nu vi gör om det hela till våren! Kram! Jag lånar förresten din gruppbild – får jag det? – för det blev aldrig att min kamera skickades fram för någon sådan. Kram!!!

 9. åhhh måste fråga
  var har du köpt stövlarna du hade på dig på OMträffen?
  Så fiiiina!

 10. Men jisses! Den har jag inte ens tittat åt innan.
  Men på dig är den maaagisk! MÅSTE ha en sådan!

 11. Jättefint! Jag blir också sugen på en sådan nu! Passar verkligen ihop med underklänningen! Även jag undrar vilket märke det är på ditt vackra halsband.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *