Love this post:Love this 0

Fredagen började med morgonbön i stora salen, vi sjöng Hosianna. Jag fick riktigt julstämning. Efteråt hade vi “roliga timmen” och eleverna delade ut julklapparna och njöt av lite godis och julmusik, sedan började programmet eleverna hade övat på. Nästan hela klassen var med i själva pjäsen de framförde så det var kul att sitta som enda åskådare, duktiga var dom! Vi lekte sångleken åtminstone fyra gånger, flickorna mot pojkarna, jag sjöng med för full hals. Sedan satte jag mig i korgstolen i mitten av klassrummet, brevid julgranen, för att läsa högt ur julevangeliet från Barnens Bibel. Gröt till mat och matematik på eftermiddagen.

På finska lektionen hade jag bland annat föredrag om Israel resan, jag berättade och visade bilder från Jerusalem, Betlehem, Tiberias och Qumran. Eleverna älskade bilderna från Döda havet där vi teologer ligger och guppar som korkar i det salta vattnet. Lite fnissningar hördes när jag visade bilderna på oss insmorda i lera.

teologer

Jo, det är jag i mitten i första raden… Skall nångång berätta om resan och visa en massa bilder för er, kära läsare! Vi ses!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *