Love this post:Love this 0

Jag är en helt vanlig jeanstjej som helst går i mjukisbyxor eller jeans och en morfarströja (denna från Bruuns Bazaar). Jag väljer mina jeans med omsorg, både de dyra och de betydligt billigare och har svårt att skiljas från ett par gamla godingar. Nu går jag här hemma barfota och i mjuka jeans..

Om Kärleken föreslår att vi går ner till Alvar för ett glas rött och ett spel trivial pursuit så är jag färdig på fem röda sekunder… Snyggt blir det till ett par slitna jeans och en snygg tee eller i detta fall en snygg morfars tröja att kasta på sig en kavaj, lite smycken, rosa läppglans och glammiga Christian Louboutin. Ha en trevlig fredagskväll, kära läsare!

You may also like...

0 Comments

 1. Häftig funktion som automatiskt byter/snurrar fram bilderna! 🙂 Nice!

 2. Anar jag en sleif där bak på jeansen? Tror det och det är ju så retrosnyggt! Poff! och jag är tillbaka i tiden och ser mig själv en tvärhand hög står och rycker i mammas byxben tittandes upp mot henne. på vägen upp med blicken ser jag den där sleifen, fast flätad tror jag minsann! Härliga minnen du väcker med bilden!

  Kram och ta inte i med pluggandet – man bör vila kontoret emellanåt också. 😉

 3. Läckert och jeans är såå snyggt och fräscht och kan dressas ner eller upp i princip hur mycket man vill. Du är sååå söt vännen!!!:-)
  Kram Ina

 4. Du är superfin i jeans och enkel topp! En vacker kvinna klär i allt, eller hur ;D
  Jag har massor av jeans (Seven, Victoria Beckham, Rock & Republic, etc) ca 30 stycken men jag använder dessa ytterst sällan, vet faktiskt inte varför det blivit så.
  KRAM och ha en skön söndag! Tacosen såg helt UNDERBART goda ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *