Love this post:Love this 0

Vi körde hela långa natten till Coccola. Resan gick smidigt på grund av att jag fick fungera som DJ. Jag hade ett tjugotal oerhört gamla cd:n med mig som jag med stor förtjusning spelade för Kärleken. Favorit cd:n var en gammal blandad goding från 1996 – favorit låtar från MTV. Den cd:n lyssnade vi på, jag och Kling, år 2000. Det var då vi var 18 år gamla och hade vår vilda sommar. Jag tror att cd:n var Klings och att jag liiite lånade (snodde) den och glömde returnera den. Sorry Kling! Men en skitkul sommar hade vi tjejer, eller hur? Those summer memories always put a smile on my face..

Sitter nu vid Kärlekens föräldrar (som är bortresta till Ryssland) och klipper och klistrar och förbannas över att ingenting blir rätt. Vi gör våra bröllops inbjudningskort. På att vika och klippa och klistra är man ju inte en expert precis. Lillebror och Systeryster kom just hit och vi skall planera sommarens seglatser.

Asunto Björndahl har många lägenhet/husvisningar imorgon. Om ni är i Coccola trakten så kom och titta! Vackra lägenheter och underbara hus, tänk ett så roligt jobb jag har! Här kan ni kolla in bostäderna och tiderna när de visas.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *