Love this post:Love this 0

Vaknade på morgonen och utropade “Tänään me mennään ostamaan tavaraa!! Tavaraa!!”. “Idag skall vi köpa grejer”.. Men det låter mycket roligare på finska*Fniss!*. Tavaraa. Jag har köpt strumpor och strumpor och strumpor och tandkräm, diskborste, disktrasor, strumpbyxor för ett halvt år framåt och strumpbyxor åt Kärleken, nej alltså byxor med pressveck, julklappar, skor, handskar, fejkpälskrage… Vänta lite, måste kolla påsarna.. Skulle jätteshoppa Sonia Rykiel, men var fel dag ute Tomorrow, better luck;)). Din sko hade fina skor billigt och bra. Och hörni, mina drömstövlar från Element vilka jag  dreglat över hela hösten, var nedsatta till -50%! Jag blev så glad att jag klappade i händerna av förtjusning!

Kolla vad häftiga skor de hade på Din Sko! Liknar den vackra skon från Christian Louboutin (Gwyneth Paltrow har sådana, Kolla in på Nina´s blogg!). Påminner också om YSL skon.

Efter shoppandet träffade vi våra vänner Ingenjören och hon med de Isblåa ögonen vid Amarillo. Vi åt oss mätta och bjöd Ingenjören till oss, för att dricka glögg (Hon skulle, tyvärr, på kvällsjobb).

You may also like...

0 Comments

  1. Jag bara älskar dessa shoe-photos!! Kramis,L.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *