Love this post:Love this 0

Det är vårfest på lördagen, det skall bli kul. Jag får njuta av Kärleken i kostym och själv bli lite uppiffad (har dock inte bestämt vad jag skall ha på mig, har så många fest/aftonklänningar/balklänningar). Nästa vecka blir det också många fester och flytten, såklart! Som tur kommer Lillebror och hjälpa till. Jag har börjat packa på riktigt nu, har lagt kläder för ca en vecka framåt i en stor reseväska och resten av kläderna i stora sopsäckar. Det tar ju alltid en stund att få allting på sin plats (för mig blir det ibland månader). Det enda jag är orolig över är internet. När kommer den att börja fungera? Hjälp! Skall nog blogga under flyttdagarna, dokumentera med bilder och mjuka svordomar. Sen valborg under flytten.. vi skall se hur allt går ihop, haha!

Var igår och kollade på tiaror, kronor och blommor. Nu kom första väggen emot – det blev för svårt att välja. Tiara i guld med “diamanter” och pärlor eller en riktig prinsess krona högt uppe på hjässan. Blommorna sen.. Vad gör man om floristen inte lyssnar på en och ser ens stil? Byter florist? Skall man ha vita, beige, rosa, röda.. Rosor, liljor, pioner, orkidéer… Vackra mamma, ring mig när du läst detta och har tid att prata blommor med din dotter! Kram!

Min hela kropp är i chock. Idag blev det “voima total step” och “fitball” vid Elixia och jag måste säga att jag har svårt att hänga med i svängarna. Det är chockerande hur motoriken inte riktigt vill och jag som gammal balettdansös är van att kunna göra graciösa hopp och piruetter med min kropp. Men nej, jag ser ut som en apa. Jag brukar se mig själv i spegeln, blunda och skämmas och sedan välja att tro att jag är någon annan i spegeln, någon söt tjej som kan alla “svåra” steg… Men fitball det är roligt! Alla färggranna bollar, man känner sig lagom barnslig och så är jag ganska bra också (kan stå på knäna på bollen och balansera i all evighet. Det hörrni, det skall jag lägga i min cv!).

Nej nu skall jag  jobba på ett blogginlägg som jag hoppas  få klart nu till veckoslutet. Sedan blir det sov dags, mycket att göra imorgon. Underbart med fredag och veckoslut! Det skall bli dunderväder och jag skall dra på mig en sommarklänning och dra med Kärleken till parken och picknicka. Vad skall ni göra i helgen?

På mig har jag en Hunkydory jacka/klänning, Bitte Kai Rand bälte, underkjol från Indiska och skorna från Zara.

 

You may also like...

0 Comments

  1. Klockan är halv sju på morgonen,så jag ringer ej och väcker dig..tror att du sover än. Men efter jobbet idag. Vilken färg rosorna ska vara? Det har jag vetat länge! Ha en skön helg! Kram!

  2. Jättefin Hunkydory! Och din blogg får mig på gott humör! Värme och kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *