Love this post:Love this 0

Okej, jag packar. Flytten blir på tisdag och vi har så mycket program under veckoslutet att jag bestämde mig för att packa mina kläder och på samma gång bestämma vad jag skall ha på mig på morgondagens teologiska studentföreningens vårfest. Åh, vad jag är på bra humör! Känt mig lite nere och utan energi på sista tiden men nu är det förbi. Skitkul att prova gamla och glammiga outfits som jag knappast nångång slänger bort.

Jag är ensam hemma och provade mac:ens phtobooth för att ni skall få se hur stökigt det är hemma hos oss nu för tillfället. Nu kommer det en hel massa egobilder… Ni som har bråttom skall hoppa över detta inlägg – men ni med lite tid över kan mycket gärna hjälpa mig att bestämma vårfest outfit för imorgon. OBS! Ignorera mitt rebellruffs till hår. 

kuva-437

1. Funderade på en guldig råsilke kostym från Sand. Den är skitsnygg och alltid ett säkert kort. Måste dock påpeka, om det är någon som undrar, så skulle jag nog bära en topp under kavajen.. Bara om det är någon som undrar.

 

kuva-438

Skorna köpte min far åt mig från Gibraltar, efter att vi seglat över Atlanten. 

 

kuva-456

2. Har samma skor i turkosa. Ok, klänningen är underbar men mera sommar party än fin vårfestklänning. Denna skall jag använda mycket i sommar. Från Tara Jarmon.

 

kuva-426

3. Denna silkiga sak har min far inhandlat från Kina åt min mamma(han var där och skrev en bok i slutet av nittiotalet), men jag snodde klänningen. Den sitter underbart och har slitsar på båda sidorna, så jag brukar ibland ha vita eller svarta byxor under med röda klackar.

kuva-421

Ser ni hur upp och ner vi har det? Kärleken kommer att bli överraskad när han kommer hem från jobbet, över att det är BAAARA mina kläder som stökat till det i lägenheten.

 

kuva-428

Jaa-jaa…

 

kuva-429

4. Denna blåsa lutar jag på, skulle vilja ha långklänning imorgon. Snygg med öppen rygg.

 

kuva-430

Skolådor och påsar…

 

kuva-432

 

 

kuva-444

5. Mossgrön klänning från Sand. Nåjaa, den är väl riktigt fin. Min posé är ytterst modellaktig, jag riktigt försöker.. haha!

 

kuva-447

Snyggt strassbälte.

 

kuva-452

Oh, my God! Kolla vad jag hittade!! Skall jag lägga på dessa killer heels och skrämma skiten ur Kärleken när han kommer hem? Eller kanske jag bara skulle slänga bort dem… hahah!

 

kuva-442

6. Guld silkes klänning och matchande skor?

 

kuva-459

7. Flirtig mörkblå sak som jag nog gärna ännu skulle vilja spara till ett annat tillfälle.. Se vad fint det skulle vara med röda klackar, tar fram de röda rosorna.

 

kuva-460

Ett leende åt er kära läsare! Hoppas ni har en trevlig fredags kväll! Jag skall fortsätta packa. Kanske öppna en rödvinsflaska, lyssna till Iggy Pop, stänga alla lampor och lägga på mig mina “glas” killerheels, gömma mig i garderoben och vänta i all tysthet på att Kärleken skall komma hem… Fniss!

You may also like...

0 Comments

 1. Hej!
  Kanske 4:an? Har du en pälsboa runt halsen eller vad är det? Snyggt… tror jag. Men de båda guldiga var snygga. Ta INTE den röda klänningen!!!
  Ha det så trevligt på festen!

  1. Ja, jag har en pälsboa runt halsen(har fått den av min mormor, hon är en häftig en!).

 2. Tack för ett personligt inlägg! Tycker om dessa bilder, mera du. Ni ser ut att ha det fint där hemma, ta gärna mer bilder av hemmet. Tycket nog mest om nr 6, fast allt var fint.

 3. Muahahahaa!!! Skrämma skiten ur Kärleken! Jo du, ta på dig dina killerheels.

  Funderar nog på varför du har sådana i ditt skåp.

 4. Min favorit va guldklänningen med matchande skor, nr 6, passar dina färger! Men den svarta långklänningen va riktigt glammig… 😀
  Dom där klackarna va lite läskiga ja, hehe!

 5. Härligt inlägg! Underbara klänningar! Nr 6 är min favvo!

 6. Nr. 6 Festlig, vårig, klassisk, sitter bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *