Love this post:Love this 0

Igår flydde jag och Kärleken all mygg och kom in till stan. Vi gjorde oss fina och gick på cocktails och för att dansa. Jag hade på mig min mossgröna silkesklänning från Sisley, bälte från Hunkydory, väska från Mulberry och skor från Christian Louboutin.

Ville ha en lite 60-tals look med mycket volym och stort hår, såhär gjorde jag: Håret tvättade jag, fönade snustorrt och jobbade mig igenom hela håret med en raktång, med vilken jag gjorde lockar. Lät lockarna svalna, sminkade mig under tiden. Därefter tuperade jag hela håret rejält och sprayade varje hårsektion vid rötterna, för att tuperingen skall hållas på nytvättat hår. Håret blir så mycket mjukare och mer silkigt när det är nytvättat och det är svårt att få det och hållas i en fin frisyr, det ideala för att göra en frisyr är att håret skulle vara två-tre dagar otvättat före. Kanske till och med längre för mig eftersom jag tvättar håret högts en gång i veckan.

Efteråt burrar jag till håret med fingrarna och drar slarvigt sektion efter sektion av håret högst uppe på hjässan borttåt från ansiktet och fäster med hårnålar. Spraya and you are ready to go!

You may also like...

0 Comments

  1. […] hela håret låter jag det svalna, sedan burrar jag till det ordenligt. Det tar 15min men är värd den tiden, lockarna håller många dagar. Till natten brukar jag göra en knut högt uppe på hjässan […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *