Love this post:Love this 0

Klänning Taradiddle dree grey, sjal scarf scarf royal, byxor gråblå från Vila, jacka Melton jacket.

Jeeey, det snöar.. och så slutade snöa.. Den riktiga vintern kommer först i februari hit till Åbo, före det är det bara på låtsas. Här hemma spelar vi musik på hög volym, Kärleken målar listerna ännu.. Nu kommer det en lååång parentes:(När vi flyttade till nya lägenheten hade den ljus, ljus -gröna väggar och listerna var ljus, ljus- lila, lavendel, eller något ditåt. Allt såg i första anblicken vitt ut. Efter att lackhyllor från Ikea, spikar och krokar har lämnat sina spår på väggarna bestämde vi oss för att spackla, slipa och måla om väggarna. De skulle bli beige –  gråbeige. De blev persikofärgade. Och så hade vi lila lister till. Barbie hade kunnat bo här.. Så nu äntligen målas listerna vita. På bilden ser ni ännu målartejp fastklistrat på väggen, men listerna är vita..haha! Och inte är väl väggen sååå persikofärgad?). Ikväll skall jag läsa, ha fötterna i fotbad, sen lacka tånaglarna och om jag hinner skall jag färga ögonbrynen också. Vi ses senare!

You may also like...

0 Comments

 1. Du är superfin!! så vacker kombination!!! Älskar jackan och kjolen tillsammans med handskarna blir det perfekt!! Tänk att snön redan börjat komma…..OTROLIGT! Vintern är redan här!!
  STOR KRAM TILL DIG VÄNNEN!

 2. Jag har också den där jackan men inte sitter den så snyggt på mig…..
  Väggarna ser helt okej ut ju! Vår hall var knall-lila när vi flyttade in och så hade förra ägarna varit så häftiga så de skulle matcha med gråmålade lister. det är bara det att det bröts fel i ljuset så det såg ut som mintgröna lister. Till knall-lila väggar….inte snyggt!
  vi målade om ganska snabbt.

  Visst är det kul att fixa i en ny våning?!
  Kram och hälsa fotografen ;-)(eller målaren. eller kärleken som du säger) 😀

 3. Så fin och söt du är idag.
  Kul när du plockar fram lite gamla godingar ur garderoben. Drömmer fortfarande om din fina rutiga mollyklänning.

 4. Hej,
  varifrån är dina skor… dom är härliga 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *