You may also like...

0 Comments

 1. Va fin du var vännen! Idag gick jag upp tidigt med mina små prinsessor och jag har börjat baka “Lussekatter”. Flicornas ögon lyser av förväntan och glädje! Dessutom har det snöat i natt så det ligger fortfarande lite snö på marken, otroligt juligt och vackert. Senare idag ska vi tjejer klä julgranen. Hoppas du får en fin dag tillsammans med dina nära och kära!!
  KRAM

 2. Maken och sonen lussade för mamsen i morse med ett blockljus på en skärbräda samt egenkomponerad luciasång – Det var så fint på nåt sätt…..
  😉
  Vi har annars tagit det lugnt. Nåt vi behöver efter några hektiska veckor i från varandra…

  Luciakramar fr mig

 3. Vad fin du är! Låter som en härlig dag för er!

  Vi har klätt granen, skrivit julkort och gjort julskinka som vi smakade av till kvällsmacka och julmust.

  Nu laddar jag för sex intensiva arbetsdagar före jul-ledigt.. och lagom till det släppte vi på anmälningarna för vår-träff 2010. Välkommen! KRAM

 4. Hej,

  måste bara säga vad jättefin du var i klänningen! Har den i annan färg men blev sugen på denna i grey nu också. Har du köpte den i din lokala butik som du brukar skriva om och vet du om de har ngn mer kvar? Stl2:-) Skickar de möjligtvis till Sverige?
  kram

  1. Klänningen är förstås från Sköna Clara:) Jag skall fråga Camilla om hon har en tvåa kvar. Du kan själv också maila henne e-post: camilla(at)skonaclara.fi
   Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *