Love this post:Love this 30

malenami-leon-2323

Äntligen är den här. Den mörkaste dagen. Nu vänder det. Imorgon blir det redan ljusare och om en vecka, två.. Ja, äntligen.

Jag har upplevt hösten och de mörka månaderna som väldigt ljusa och soliga. Alltid velat sticka ut nosen, då solen lyser, för att få vitaminer och energi. För nog hjälper det. Frisk luft och ljus. Som bloggare och fotograf känner man på sig ändå, att det inte är många ljusa timmar man bjuds på. Har man inte fotograferat allt klart vid kl.13 blir det bråttom. Man vill nog ta vara på varje ljusa stund. Så då solen tittar fram och man får uppleva plusgrader, nästan vårväder i slutet av december, tar jag ut min lilla sjöman för att strosa på däck.

Och nu är nog julen så, så nära! Hur har ni det där hemma? Kommit in i julstämning? Hos oss är väntan stor, speciellt för lillgrabben. Härligt att höra hans funderingar om allt. Jag önskar att ni har det fridfullt. Vi hörs igen om ett tag:)

malenami-leon-2334 malenami-leon-2337

Leon växer så det knakar, tyckte han hoppade över storlek 104, bara sådär. Nu köper jag 110 och 116. Brukar köpa collegebyxor från Lindex el H&M, ni vet ta 3 betala för 2. Så använder han dem tills de blir korta och vi ger dem vidare. Hans flanellskjorta köpte jag på KappAhl, den var just nu på rea. Och skorna är Sorles, han kallar dem för “hårda skorna”, inte för att de är hårda och obekväma, utan för att de är hårda nog att krossa is.

Jag själv har också Sorels stövlar, beställde dem redan tidigare i höst. Men varje gång jag beställt skor på nätet i storlek 36 är de för små.. Fick inte in foten i dem. Jag som haft 35.5-36 alltid. Har mina fötter blivit större efter graviditeten..? Men det är ju så länge sedan? Eller har jag nu först märkt det, hahah! Nåja, men tillbaka till stövlarna, fick dem sen i 36,5 och då var de bra och vet ni, de är nog de skönaste stövlarna jag haft. Det är som att ha kissi-trampdynor. Och jag tror visst jag skall köpa dem i en annan färg också. Byxorna är Rag&Bone, skarfen (många år gammal) och koftan är Odd Molly (snaaaart rea;) och våra mössor från Super Yellow, de finns nu på Aukia i stan.

malenami-leon-2338 malenami-leon-2339 malenami-leon-2352 malenami-leon-2382 malenami-leon-2394

You may also like...

1 Comment

  1. Alldeles ljuvliga bilder! Lilla kaptenen är så trygg med mamma på däck!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *