Love this post:Love this 0

Vi kom i natt tillbaka till Åbo från Helsingfors. Lite spännande var det nog att ta sig tillbaka med snöstormen och allt, vi bestämnde i ett tidigt skede att skippa tåget. Hörde att de varit flera timmar försenade i helgen. Bussen var bekväm och bra. Vaknade tidigt på morgonen för att kolla på ishockey – dålig start på dagen, hade önskat en seger över Sverige. Alltid lite extra spännande när Finland och Sverige spelar mot varandra. Det tolligaste man kan fråga en finlandssvenk är om denne hejar på Finland eller Sverige i ishockey. Hallåå!

Nya kameran anländer idag och vi är riktigt nippriga, Kärleken och jag. Så spännande!

Bilder och avslöjande rövarhistorier om vårt veckoslut i Helingfors kommer senare. På mig har jag nya jackan och skarfen från Zara, jeans Vila, tunika Hunkydory, skor Spirit store och väska Mulberry. Gick annars till Mulberry för att köpa en längre axelrem till min väska och till min stora besvikelse har de slutat tillverka dem (!). Så om någon har en Mulberry axelrem liggande hemma och skräpa, ta kontakt – jag köper! Kollade också in den fina Alexa väskan.. Men, men … Gäsp! Inget för mig.

Är fundersam.. Det finns människor som googlar mitt namn+naken?? Good luck with that! Varför lägga ner tid på sådant? Haha!

You may also like...

0 Comments

 1. Hej Malenami,
  du är vacker som alltid. Snygga skor och snygg väska. Gillar!
  Vad spännande med ny kamera, jag är oxå riktigt sugen på att uppgradera mig. Vill ni berätta varifrån ni köpt eran? Nätet?
  Ser med spänning fram emot bilder med nya kameran! Kul!

  Fin måndagkväll!

 2. Hej ! Undrar varifrån man får veta vem googlar o vad om en sjäv 😉 det sku vara intressant o see 🙂

  sonja

  1. På worldpress statssida kan jag se hur “man trillat” in på Malenami med olika sökord… 🙂

 3. Vacker som alltid. Kan man ta reda på vad folk googlar?? Hur?
  Kram

 4. Om människor satte ner bara hälften av den tid de sätter ner på helt absurda och onödiga saker, skulle världen vara mycket vackrare. Du gör världen vackrare, inte bara med alla fina bilder, utan också med din sprudlande energi och positivitet!
  kram, Ann-Mari

 5. Hej Malena!

  Vad tänker du göra med den gamla kameran nu? Sälja kanske?:)

 6. Hahaha! jag tycker det skulle vara konstigt om det INTE fanns folk som sökte efter bilder på dig naken! Det finns väl folk som inte får nog och vill se mera ;D
  Måste ju dock klargöra att jag inte har sökt efter nakenbilder på dig så det nu int blir någå missförstånd.

  1. Bra att du klargjorde saken, Linn;) Haha! Kollade att jag fått en hel del människor att dimppa in på bloggen efter att de googlat ordet Jailbait… Fasiken vad de måste vara besvikna:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *