Takaisin Turussa

Love this post:Love this 0

Vi kom i natt tillbaka till Åbo från Helsingfors. Lite spännande var det nog att ta sig tillbaka med snöstormen och allt, vi bestämnde i ett tidigt skede att skippa tåget. Hörde att de varit flera timmar försenade i helgen. Bussen var bekväm och bra. Vaknade tidigt på morgonen för att kolla på ishockey – dålig start på dagen, hade önskat en seger över Sverige. Alltid lite extra spännande när Finland och Sverige spelar mot varandra. Det tolligaste man kan fråga en finlandssvenk är om denne hejar på Finland eller Sverige i ishockey. Hallåå!

Nya kameran anländer idag och vi är riktigt nippriga, Kärleken och jag. Så spännande!

Bilder och avslöjande rövarhistorier om vårt veckoslut i Helingfors kommer senare. På mig har jag nya jackan och skarfen från Zara, jeans Vila, tunika Hunkydory, skor Spirit store och väska Mulberry. Gick annars till Mulberry för att köpa en längre axelrem till min väska och till min stora besvikelse har de slutat tillverka dem (!). Så om någon har en Mulberry axelrem liggande hemma och skräpa, ta kontakt – jag köper! Kollade också in den fina Alexa väskan.. Men, men … Gäsp! Inget för mig.

Är fundersam.. Det finns människor som googlar mitt namn+naken?? Good luck with that! Varför lägga ner tid på sådant? Haha!

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *