Love this post:Love this 2

Oj, så sent det blev med kvällens blogginlägg! Men ni förstår, ibland måste vi hästflickor ut till stallet för att lufta på oss. Hade en lång dag av mycket arbete och möte med min inspirerande coach Treier, vi planerade min höst och föreläsningar. Träffade också den alltid så trevliga herr Ulff från reklambyrån Middag om kommande projekt vi gör tillsammans. Och så ett mycket överraskande och härligt samtal med en känd politiker som tycker att jag är duktig. Han sade så mycket fint att jag borde ha skrivit upp det på en lapp och lagt på väggen. Det blir kommunalval och jag anses vara en ypperlig kandidat för vår vackra stad. Nog för att jag tackade nej, men fick ändå mer betänketid. Borde man pröva på någonting nytt, igen?

Som ni ser på bilderna så kom jag inte ihåg något av möten, jobb och telefonsamtal senare på kvällen. Då var det bara Erkki och jag. Erkki har som ung hingst varit vildhäst och sprungit på slätterna i Estland. Han brukar också ofta figurera i denna blogg.

Nu skall jag bara söka fram mina mörkblåa mocka chaps, som kommit bort under flytten. Min poncho undrar ni säkert över och den kommer från Hunkydory/TinTin Style. Tur nog fick jag tag i den! Redan då man fick se Hunkydorys höstkollektion visste jag att denna poncho måste jag ha! Hade siktat på en naturvit tillförst (före jag visste att det också fanns i brunt) men den sålde slut genast vid Sköna Clara och så såg jag denna underbara bruna vid Tintin – och tyckte att den var perfekt! Stilig och sååå användbar!

Önskar er en riktigt skön kväll, vackra läsare!

Imorgon berättar jag vilka blir testpersonerna för Jurlique, tog en stund att läsa igenom alla härliga svar och sedan lotta ut och se att alla fyra olika hudtyper blir representerade:)

You may also like...

9 Comments

 1. Vad mycket spännande du har på gång! Jättefin är du där vid Erkki! Kram Nilla

 2. Vilken vacker häst!

  Känslan att borra in näsan på halsen på en häst och andas in är obeskrivbar. Det ger verkligen ett lugn att vistas i stall. Man hamnar så i nuet. Tyvärr var det länge sedan jag red nu ( gammal hästtjej som jag är) och jag kan verkligen sakna det. Särskilt på hösten när det är perfekt ridväder.

  Snygg är du i ponchon också. Är den hemskt stickig?

  Kram

  1. Hösten är också favorit rid-årstid för mig, love it! Kramar!

 3. Åhhh…att vara med hästarna är det bästa jag vet, omvärlden slutar existera och jag blir lugn och harmonisk. Inget kan få mig så avslappnad som att borra in näsan och dra ett djupt andetag…galoppera över stubbåkrarna nu under hösten är också en riktig favorit…

  Hoppas du får en finfin onsdag!!
  Kramen

  1. Preciiis så där är det, Ulrika! 🙂 Kramar!

 4. Låter som en oerhört spännande höst! Supersnygg poncho!!!

  1. Ja, det är det! Och håller med dig om ponchon:) Kram!

 5. Du växer för varje gång jag tittar in söta. Djurvänner vet jag av erfarenhet är ärliga & goa människor 😉
  Man kan ljuga & skapa sig för människan, men djuren avslöjar alltid en person.
  När man ser hur djur på bild & i din närhet slappnar av, säger det allt om dig.

  Vacker inifrån & ut är du alltså 😉

  Massa kramar från ett just nu soligt Oslo
  //Sessan & lilla toy pudel pojken Felix som just nu slåss om platsen med macen som är i mattens knä *hihi*

  1. Vilken fin kommentar, tack för dina vackra ord – de gör mig så glaaad!
   Kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *