Ryktade Erkki idag

Love this post:Love this 2

Oj, så sent det blev med kvällens blogginlägg! Men ni förstår, ibland måste vi hästflickor ut till stallet för att lufta på oss. Hade en lång dag av mycket arbete och möte med min inspirerande coach Treier, vi planerade min höst och föreläsningar. Träffade också den alltid så trevliga herr Ulff från reklambyrån Middag om kommande projekt vi gör tillsammans. Och så ett mycket överraskande och härligt samtal med en känd politiker som tycker att jag är duktig. Han sade så mycket fint att jag borde ha skrivit upp det på en lapp och lagt på väggen. Det blir kommunalval och jag anses vara en ypperlig kandidat för vår vackra stad. Nog för att jag tackade nej, men fick ändå mer betänketid. Borde man pröva på någonting nytt, igen?

Som ni ser på bilderna så kom jag inte ihåg något av möten, jobb och telefonsamtal senare på kvällen. Då var det bara Erkki och jag. Erkki har som ung hingst varit vildhäst och sprungit på slätterna i Estland. Han brukar också ofta figurera i denna blogg.

Nu skall jag bara söka fram mina mörkblåa mocka chaps, som kommit bort under flytten. Min poncho undrar ni säkert över och den kommer från Hunkydory/TinTin Style. Tur nog fick jag tag i den! Redan då man fick se Hunkydorys höstkollektion visste jag att denna poncho måste jag ha! Hade siktat på en naturvit tillförst (före jag visste att det också fanns i brunt) men den sålde slut genast vid Sköna Clara och så såg jag denna underbara bruna vid Tintin – och tyckte att den var perfekt! Stilig och sååå användbar!

Önskar er en riktigt skön kväll, vackra läsare!

Imorgon berättar jag vilka blir testpersonerna för Jurlique, tog en stund att läsa igenom alla härliga svar och sedan lotta ut och se att alla fyra olika hudtyper blir representerade:)

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *