Love this post:Love this 24

malenami-5549

Det är roligt att vissa “gamla, vanliga” kläder får ett nytt liv då man ändrar kroppsform. Att använda normala jeans går inte alls för sig mer, de trycker på och är obekväma – också boyfriendjeansmodellerna. Men tunikorna, klänningarna och många ylletröjor drar jag tacksamt på mig. Läste någonstans, redan i början av graviditeten, att man skall satsa på gravidbyxor men att överdelar kan man ha gamla eller köpa nya “normala”. Och det är nog nästan så. Även om jag nog köpt en och annan gravidklänning och -topp, bara för att. Men hur glad blir man inte då man märker att favoritklänningen (ja, en av de många;) från Hunkydory, som jag har i flera olika färger, passar perfekt just nu.

Och dessa färger. Mina älsklingsfärger. Duvgrå och puder, brutna, de vackraste färgerna som finns enligt mitt tyckte. Färger med en historia, ett djup. Nästan en mystik. De är inte självklara och har inte direkt ett namn. Man måste se dem för att för att förstå.

Nu skall jag iväg på födelsedagsmiddag. Klart man skall fira sig själv många dagar!

malenami-14

Skarf och jacka All Saints, väst AJ117, klänning Hunkydory (modell Infromal Formal -08), väska Marc By Marc Jacobs, stövlar Zara.

malenami-5552

Önskar er en sagolik lördagskväll!

You may also like...

9 Comments

 1. Hurra för dig fina du! Självklart ska man fira mååååånga dagar i rad!
  Stor kram
  Jannike

 2. Förstår att du gillar de färgerna för de klär dig väldigt väl! Kram

 3. så vacker att jag nästan tappa andan

 4. Du är så otroligt vacker och det är verkligen din färg =)
  Grattis i efterskott!

 5. ÅH! malenamistilen är tillbaka igen!! Vad glad jag blir :)) ÄLSKAR denna stil och dessa färger!!! Blir så inspirerad att jag håller på att smälla av! Matchningen, blandningen av material, spets och päls, allt är perfektion!
  AH…………..

 6. så fin du är!

 7. Helt makalöst vacker! 🙂

 8. Ihana yhdistelmä! Kauniit värit! On mielestäni “original-malena-style”!

 9. Jag håller med de andra, true Malenami-style, den som i första början fick mig att läsa din blogg. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *