Love this post:Love this 19

hunkydory-1462

Tillbaka hemma igen, jobb nu och så i eftermiddag skall jag fotografera ett bröllop! Blir nog vackert med vit brudklänning mot höstens färger naturen bjuder på.
När jag kommer hem ikväll skall jag pusta ut. Bara vara. Tycker jag varit på språng hela september och jag har verkligen väntat på denna kväll. En kväll utan inbokat program. Jag har haft många föreläsningar, varit på seminarier, fotojobb, seglingar, reunion med flickorna och ja, mycket jag inte ens kommer ihåg just nu. Eftersom Jack Welch’s visa ord, från igår, snurrar runt i min hjärna och jag har svårt att koncentrea mig på annat innan jag fått ner allt jag kommmer ihåg på papper.
Men ja, pusta ut, för i oktober blir det en runda till med en massa roligheter igen! Skall börja läsa den där boken som legat brevid sängen hela sommaren. Och brasa! Skall tända brasa! Det har blivit så rysligt kallt ute (och vi har inte än lagt på värmen utan kört med luftvärmepumpen då det varit lite kallare nätter). Och imorgon skall jag tvätta kläder och ordna fint så oktobers resor och packningar hit och dit blir lika smidigt som september. Tycker det är a och o, att ha allt klart struket och vikt och alltid, alltid två paket med hela strumpebyxor!

Trevlig lördag på er!

hunkydory-1481

Kavaj Hunkydory, skjorta Lexington, byxor Coster Copenhagen, skor Debbie, väska Mulberry.

hunkydory-1509

You may also like...

7 Comments

 1. Vacker som få!!!
  Njut din kväll.
  Kram

 2. Snygga du! När man har fullt program ibland är det skönt med en lugn hemmakväll också.

 3. Daniela Björklöf

  Hejsan Malena.
  Måste fråga om din Mullberry väska vad den heter, eller är det en äldre modell?
  Den ser super tuff ut (av de lilla man ser

 4. Alltid lika vacker!!
  Hoppas du fick en fin kväll.
  Kram Anna

 5. Hej Malena,
  Vad roligt med bröllop, hoppas att allt gick bra! Ville bara säga att bl.a. din blogg gav gav mig förtroendet att starta om med min egen blogg (hade en foodblogg men ville ha ‘mer’). Alltså en gång till, tack för inspirationen, jag ser varje dag fram emot att skriva inlägg och hoppas att jag kan vara lika positiv som du 🙂
  Kram, Marèse

 6. Oj vilken fin Hunkydory kavaj! Vad heter månne modellen, vill ha! 🙂

 7. Diggar färgsättningen på bilderna. Fina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *