Love this post:Love this 29

hunkydory-2420

Det var meningen att jag denna lördag skulle ha fotograferat mina favorithöstplagg för webshoppen Dinodina.com. Också bjudit på en tävling med Becksöndergaard skarfer, men då maken meddelade mig att han åker och fiskar med grabbarna och jag har hela veckoslutet för mig själv bestämnde jag mig för att sätta jobbet åt sidan en stund. Gå runt i min mysigaste pyjamas hela kvällen, lägga på bastu och gegga in mig i alla Ole Henriksens produkter jag har, äta choklad och se på någon romantisk komedi (även om jag gillar thrillers och action). Men ni vet, en sån där myspyskväll deluxe!

Kärleken hade huggit ved åt mig. I och för sig är det inget främmande för mig att hugga min egen ved, men alltså tanken var fin och jag blev glad. Och så hade han köpt skumpa om flickorna kommer över.

hunkydory-2422

Ofta, då jag fotar för olika företag, så får jag skicka dem mail om att de inte kommer att få vissa produkter tillbaka…. Hehe! Som denna Hunkydory tröja jag skall fotografera för Dinodina.com. Gillade den sååå mycket, härligt vardagsplagg som är snyggt med jeans och stövlar. Eller så med min Hunkydorykjol (som nog är så kort att man skall bära grova strumpebyxor) och Becksöndergaard skarf och väska. Skönsköna skorna är från Debbie/Sköna Clara (ni känner säkert igen dem redan;).

hunkydory-2429

hunkydory-2462

Ni skall ha en mysig kväll!

You may also like...

11 Comments

 1. Låter som en mysig dag! 🙂 Gillar din outfit, jag hade nog också haft svårt att lämna tillbaka de plaggen…

 2. Så himla snygg! Fast det är du ju alltid!
  Så kärt av Ante att han fixade lite innan han stack. Det är kärlek det!
  Kram

 3. Underbar outfit! Jag har också sommarvarianten (100% bomull) och vintervarianten fr i vintras men den är stickig som bara den och hårar… 😉 Så denna goding du har på dig åker direkt på min önskelista…!

  Lördagskram fr Mirva

 4. Åh så fina bilder!

 5. Då du är ju det mest myspysiga som finns. Du vet inte hur länge jag har längtat efter att få se dig och ge dig en rejäl kram! Kanske snart. Tills dess. BLOGGKRAAAAM!

 6. Härligt! hoppas lördagen blev så där mysig som du önskade!
  Kram Anna

 7. Halloj!

  Härliga höstplagg i finfint höstväder!
  Förstår att tröjan blev svår att överge, o tur nog så kan man ju kanske ibland unna sig svagheten att behålla.. 🙂

  För övrigt så har Rikke o jag nu gjort affär, Hunkydory schalen är nu min. (Om du minns att du vidarebefordrade min mailadress??) Schalen är fin, men lite som jag befarade, -SÅ HIMLA STOR!!!
  Hur får du den att se så fin ut på dig?
  Har börjat med att vika den dubbel, så två lösa varv runt halsen o sen????
  Är det håret som saknas på mig? Har nog hår ! 😉 , men en kortklippt frisyr.

  Har inte fått den “tillknåpad” till belåtenhet än, tyvärr! 🙁
  Så är hittills lite besviken.
  Vet att jag förstås kan ge den vidare till hugade, långhåriga döttrar, men hade ju nog velat behålla den, har du tips hur jag ska “vrida till” den, skicka mig jättegärna!!

  Hösthälsningar, Siv

 8. Vilken härlig outfit.

 9. Var? finns kjolen? Letar och letar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *