Hunkydory Rib Knit

Love this post:Love this 29

hunkydory-2420

Det var meningen att jag denna lördag skulle ha fotograferat mina favorithöstplagg för webshoppen Dinodina.com. Också bjudit på en tävling med Becksöndergaard skarfer, men då maken meddelade mig att han åker och fiskar med grabbarna och jag har hela veckoslutet för mig själv bestämnde jag mig för att sätta jobbet åt sidan en stund. Gå runt i min mysigaste pyjamas hela kvällen, lägga på bastu och gegga in mig i alla Ole Henriksens produkter jag har, äta choklad och se på någon romantisk komedi (även om jag gillar thrillers och action). Men ni vet, en sån där myspyskväll deluxe!

Kärleken hade huggit ved åt mig. I och för sig är det inget främmande för mig att hugga min egen ved, men alltså tanken var fin och jag blev glad. Och så hade han köpt skumpa om flickorna kommer över.

hunkydory-2422

Ofta, då jag fotar för olika företag, så får jag skicka dem mail om att de inte kommer att få vissa produkter tillbaka…. Hehe! Som denna Hunkydory tröja jag skall fotografera för Dinodina.com. Gillade den sååå mycket, härligt vardagsplagg som är snyggt med jeans och stövlar. Eller så med min Hunkydorykjol (som nog är så kort att man skall bära grova strumpebyxor) och Becksöndergaard skarf och väska. Skönsköna skorna är från Debbie/Sköna Clara (ni känner säkert igen dem redan;).

hunkydory-2429

hunkydory-2462

Ni skall ha en mysig kväll!

11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *