Hunkydory – Long Skirted Cardigan

Love this post:Love this 0

God morgon på er, goa läsare! Idag är det en spännande dag – Jag blir rotarian! Tänk! Så fantastiskt fint, jag är  stolt över mig själv! Jo, så får man säga, man får vara stolt över sig själv. Det skall bli så roligt att berätta för mina Rotary-bröder att jag blev vald till Årets Snyggaste Blogg (jag hade ett föredrag om Malenami.com i slutet av september för Rotary).

Nu jag vill passa på att tacka er, mina söta läsare, som kommenterar så fint, mailar eller kommer och säger “hej!” – som det uppmuntrande mailet jag fick igår (Tack!), eller ni som kom och hälsade i Helsingfors! Jag vet att jag ser ut att fatta noll då ni kommer fram, blir alltid så överrumplad! (man blir aldrig van) Men ni skall veta att jag smilar många dagar, veckor, efteråt!

Men nu till en helt annan sak!

Jag vill presentera för er en alldeles underbar kofta från Hunkydory – Long Skirted Cardigan! På samma gång ni beundrar koftan får ni se hur det kan bli när vi skall ta “outfit-bilder”.

Koftan är från TinTin Style och idag får du den för 30% rabatt, så passa på!

Här tänder jag ljus och brasa för att höja på mys-fakorn.

Mycket ved i brasan, för att få ett vackert sken, eftersom det redan är skymning. Jag vill att den vackra glas-lyktan från Riviera Maison skall synas på bild. Tar också fram en antik stol som jag planerar sitta på….

Hummmmm… Nej, här fick jag inte alls sitta!

Koftan är klockad nedtill och är varm och mjuk med en blandning av viskos, ull, angora och kashmir. Färgen heter Khaki men den finns också i svart. Den stängs med dolda hakar som går att knäppa fast ända upp. Fina stickade detaljer på bysten och runt höft. Jag har storlek S och den sitter perfekt! Tusen tack TinTin Style!!!

*Winston surar när han inte får vara med på bild*

…och lägger sig i vedkorgen.

Domino blir svartsjuk av att Winston får all uppmärkasmhet…

Kärlek till alla härliga läsare! Ni är bäst!!

Kanske ni får se hur bilderna blev “på riktigt” en annan gång! Kul dock att visa er lite behind the scenes-bilder. (stylar koftan med ett Hunkydory bälte och tunika, leggings från Gina Tricot, de bruna läderstövlarna är Clarks – gamla som gatan. Ute har jag en cape från Rabens Saloner, gammal, och stövlar från EMU Austarlia).

Titta in hos TinTin – deras julkalender gör en glad varje dag! Idag kan du shoppa denna kofta med 30% rabatt… TinTin har också fått in underbara ChillNorway – JAG JUBLAR!!

13 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *