Hunkydory Furrow Jersey

Love this post:Love this 31

hunkydory-4202

Min fina kristallkrona behövde nya ljus. Den har nog glödlampa också, men ibland är det extra mysigt att tända ljusen.

Går runt och plockar och plockar. Min lille filur drar ut ALLT från skåpen. Och så går han och släpar på dammsugaren och gör ett “bschzzzzzz”-ljud. Pekar och visar dramatiskt, “bschzzzzzz”.  Det är en vecka sedan han tog sina första steg (10,5mån) och klättrandet, lekarna, har tagit en helt ny fart. Jag borde ha femton par ögon och tjugo par händer, känns det som.

Leons pappa var här, förra söndagen, och så sa jag “nu lär vi honom gå!”. Eftersom jag var rädd att inte få vara med när han tar de första stegen (och det hade ju inte varit en katastrof, men ni vet… Klart man skulle vilja vara med..). Och det var ju hela tiden så nära, så nära, att han skulle börja gå. Vi skickade honom mellan oss på golvet och andra gången han kom mot mig gick han. Och jag grääääääät. Det är så stort, så sort! Sedan blev det en hel massa applåderande och pussande. Och så bastu. Dammsugsljudet “bschzzzz” och bastuljudet “tsssssss” går han och övar på hela tiden.

hunkydory-2

Mjukaste blusen med öppen rygg och lååånga ärmar från Hunkydory/DinoDina, topp Filippa K, byxor Circle of Trust.

hunkydory-2-2

hunkydory-4147

Är lite dålig och svara på kommentarer, sorry för det! Alla kommentarer blir jag så glad över, skall ni veta!!

Det var en som frågade om Rapunzel Of Sweden håret och jag gör så att jag beställer håret från dem och tar med det till min frisörska. Tejphåret är så lätt att lägga in att jag själv till och med brukar göra det! Så man kan fråga sin frisör om hen kan! (tycker det blir bäst då, för de kan klippa och fixa;)

hunkydory-4164

Jag fick ett fint paket från Åländska Guldviva, som gör handgjorda silversmycken. Betselhalsbandet tyckte jag var så coolt! Och ringen på bilden nedan har jag på mig varje dag. Såhär vackert skriver de på sin hemsida: “Vi är de vi är på grund av allt vi har upplevt. Guldvivas rotsystem slingrar sig bakåt till en lugnare tid. Formspråket inspireras av barndomens somrar, av trygghet, kluckande vatten, fötter på en varm klippa, handen i morfars hand. När vi inte analyserar utan bara känner. Varje smycke från Guldviva bär den stämningen, det lugnet.”

hunkydory
hunkydory-4222

Jag tycker tulpaner bara blir vackra och vackrare, just de dagar innan man slänger dem. Som ett konstverk. En av mina födelsedagsbuketter, av en kär läsare, som jag fått njuta av i två veckor (!). Jag fick njuta av buketten medan Leon och Domino sprang runt och lekte med och i blompappret i flera dagar.

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *