Heja, heja Hunkydory!

Love this post:Love this 0

Foto: Helén Karlsson

Ett stort grattis till Ulrika och Christopher Bjercke, designer­duon bakom det fantastiska klädmärket Hunkydory – vinnare av Guldknappen 2012!!!

Motivering Guldknappen 2012
När klimatet i modebranschen hårdnar krävs veteraner som står pall för trycket, det är årets Guldknappenvinnare ett utmärkt bevis på. Kärnan kommer från stickat som designer­duon utvecklat till en fulländad kollektion. Att både vara uppdaterad och samtidigt stå över flyktiga trender är en bragd de klarar med självklarhet. Den coola bohem-rockiga stilen har vi tagit till våra hjärtan, därför gratulerar vi Hunkydory till 2012 års Guldknappenvinst. Här kan ni läsa MER!

Vad glad jag blev då jag läste om Hunkydorys fina vinst! Klädmärket som hör till mina absoluta favoriter redan i flera år! Min första Hunkydory köpte jag från Sköna Clara, den mörkblå “Informal Formal Dress”, som jag också har i svart, mushroom och vitt (får ännu i denna dag mail om de klänningarna). Den bästa klänningen. Och i min första tidningsintervju om bloggen, jag hade 2009, så berättade jag att “man istället för att välja en kändis till stilikon så kan man välja en designer. Ta någon designer som liknar dig, och chansen är stor att personen gör kläder som också passar dig. Designerna använder ofta sig själva som måttstock. En av mina stilikoner är Ulrika Bjerke, som är en av designerduon bakom märket Hunkydory.” 🙂

Andra snyggingar:

Bilder lånade från Damernas Värld.

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *