Love this post:Love this 26

hunkydory-1013

Ja, det finns en lyster i min hy, eller? Det tycker jag iallafall. Hade ingen aning om att jag skulle få pröva på mitt livs bästa skönhetsbehandling just denna höst. Årets Julklapps-tips absolut! En fantastiskt lyxig skönhetsbehandling hos Cosmetique i Jakobstad! Jag fick testa (bloggsamarbete) deras Crystal ansiktsbehandling och kan tala om att jag kommer att gå på den flera gånger! Tog över två timmar, hela kroppen fick massage och utan att ge er några spoilers, så var det nog både kropp och själ som fick njuta. Unna dig en sådan behandling, verkligen bra.

God morgon, finingar!

Idag har jag träningsvärk, löpte som en tok igår. Skönt med att svettas riktigt ordentligt (självklart med bra musik i öronen). Nu skall jag ta med Leon och vi skall till Familjecafét och träffa alla andra barn och mammor. Efteråt har jag ett möte inne i stan och efter det blir det nog en sväng till Sköna Clara – jag har ju inte varit dit på evigheter! Det tackar plånboken för dock. Kommer också att träffa några av mina barndomsvänner idag, vi skall planera den kommande lördagen. Det blir kvinnoafton, som vi så passande brukar kalla det, haha! Nästan vi alla fick barn samtidigt nu i vår, tre av oss, med några månaders mellanrum och vi har vääääntat på att få träffas denna höst. Middag, bastu och så skall vi klä ut oss. Vi skojade om att klä ut oss som zombier eller häxor, då behöver vi inte sminka oss eller söka fram maskeradkläder, utan bara komma som vi är. Haha! Vi kommer att ha det sååå roligt!

hunkydory-0994

Tröja Hunkydory/DinoDina (bloggsamarbete), byxor Please (gamla), smycken Efva Attling (take no shit).

You may also like...

9 Comments

 1. Å va kul med kvinnoafton! Men nog behövs det lite utklädnad för att se ut som häxa.
  Tröjan ser verkligen underbart mysig ut!
  Kramar

 2. Verklig lyster, vacker hud is the key!<3

 3. Hejsan, du har så super fint hår och färg! till vilken frissa går du? 😀

 4. Vilka fina kort på dig och vad härlig lyster, verkligen.
  Och … hoppsan … vad du har blivit smal. 🙂

 5. Vacker lyster!

 6. Det låter ju verkligen roligt 🙂

 7. Konstaterar att du är vacker både när du hoppar och när du sitter still! 😉 Gillade förra inlägget… 😀 Kram fining!! <3

 8. Kaikista kauneinta sinussa on hymy. Se on niin raikas ja rauhallinen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *