Födelsedags outfit från TINTIN Style

Love this post:Love this 0

I detta inlägg presenterar jag min vackra födelsedags outfit. Kommer att bära den hela dagen och kombinera på olika sätt, från sockersött på dagen till snyggt och rockigt på kvällen. Jag fick välja en födelsedagspresent hos TINTIN Style – en av de bästa nätbutikerna – och jag valde denna Hunkydory klänning eftersom jag älskade designen och den isblåa färgen – Äntligen är det vår! Vilken fin födelsedagspresent! Hjärtliga tack TINTIN Style för sponsoreringen!

Sitter och bloggar vid ett mysigt café mitt i stan, människor jäktar förbi, jag smuttar på min varma choklad. Sjal från Zara man, underklänning från Cream, mitt nagellack från Essie “Secret Affair” är i perfekt ton med klänningen.

Klänningen är i bomull och broderingen på framsidan är i silke. Ögat blir aldrig vilande, blicken söker detaljerna, allt från kråset till de små knapparna till stygnen vid kjolfållen. Här matchad med västen från NoaNoa och underkjol från Indiska.

En sväng till universitetet, det skymmer redan och väskan från Mulberry fylls med böcker.

A little later… Party all night long!

Ville också tipsa om TINTIN Styles facebooksida som hade premiär förra veckan. På sidan får man läsa en massa nyheter och material som inte bara har med TINTIN Style att göra utan även varumärken och mode i största allmänhet. Gå in här och bli fan!

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *