Ett inlägg om en tubskarf som överraskade

Love this post:Love this 23

Det bästa med att beställa hem från webshoppar är då man öppnar paketet, utan vidare höga förväntningar (man vet vad man beställt) och blir glatt överraskad av varorna! Det är ingen hemlighet att jag älskar Hunkydory och kunde gå klädd i Guldknappenvinnarnas designade kläder hela året om, men hade ingen aning om att deras tubskarf var så härlig! Nästan som om de designat den åt mig, tänker jag.

För man vet ju inte alltid på webshoppars bilder, jag menar, här ser man en snygg modell i skarfen, den perfekta blåa färgen. Inget fel på produktbilderna – men varför kunde de inte skriva att det är världens mest fantastiska skarf? (överdriver jag nu? det är ju en skarf jag skriver om) Det underbara med riktigt bra klädmärken är då de håller sina olika kollektioner igenkännbara för oss konsumenter, kollektion efter kollektion. Klart designern skall få ta ut i svängarna, självklart. Men jag vill att en blus jag köpt för fyra säsonger sen skall gå ihop med en kjol eller kavaj från en av de nyare kollektionerna. Då blir plaggen mer långlivade.

Och jo, nedan kommer förklaringen om varför jag blev så begeistrad i tubskarfen.

När man vecklar ut den blir den en några meter skön yllefilt/sovpåse! Varför jag tycker det är så coolt?

Jo, för att så mycket som jag reser och alltid har kallt på flyg och tåg – tadaa!

Det finns inga gränser med vad man kan laborera och experimentera med detta stycke av ylletyg.

Jaja, nu skall jag sluta, ni tror jag blivit knäpp.

För er med anteckningsblocket i högsta hugg:

Kavaj Hunkydory (Sköna Clara, ca 2år gammal?), blus och skarf Hunkydory/båda från Dinodina.com, bälte och väska Liebeskind/Modesto, jeans boyfriendmodell/H&M, skor Ugg/TinTin Style.

Armband med text “constantly evolving” på silverbricka och pärlemorfärgat lädersnöre har Malin som bloggar här gjort åt mig för nått år tillbaka, Pencez De Moi är från Efva Attling, tar sällan av det (perfekt julklapp!). Klockan är Omega.

Ohjaa, och för er som ändå kommer att fråga om mitt hår, så det går att köpas här! Haha!

God kväll på er!

 

 

23 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *