Love this post:Love this 0

Korut Tree Jewellry, vyö ja mekko Hunkydory, lampaanvilla cape Rabens Saloner.

Kevät on tullut Turkuun! KEEEEEVÄÄÄT, JEII!!! Tänään on ollut reilusti plussaa koko päivän ja melkein kaikki lumi on sulanut pois. Ostimme uuden kameralaukun (siisti väri), tripodin, yoga-maton, kehyksiä ja lisäksi löysin söpön pyjaman Indiskasta. Aion käyttää sitä pitkänä toppina vyön ja huivin kanssa.

Tykkään pitää kuvia seinillä – minusta ja Kärlekenistä. Minusta on tärkeää nähdä kuvia kaikista seikkailuista mitä on kokenut, nyökätä kävellessä kuvan ohi ja ajatella itsekseen “Yes, I did that!” (en tiedä miksi ajattelen tuon englanniksi?).

Tänään oli ensin vuorossa hot vinyasa ja sen jälkeen suoraan balettiin. Hassua, meitä oli kaksi entistä Coccolalaista samalla tunnilla. Oli ilo silmille nähdä kun hän tanssi. Tunnin jälkeen me tytöt kuiskuttelimme, kuinka ihanaa onkaan nähdä joku joka todella osaa tanssia!

“En jäljittele enkä kopioi kun tanssin omia tunteitani”

You may also like...

0 Comments

  1. Hej Malenami! Vad jättefint du har gjort på din sida! Ja, det var snyggt innan också, såklart. Visst kommer du till Mollyträffen? Det ska bli så himla, himla kul att få träffa alla söta Mollytjejer *längtar* Kram på dig!

  2. Hej! Jag tyckte dina klännigar med fotografi var änglavackert. kan man beställa? Mvh Lisa

    1. Tack Söta! Klänningen är från TinTin Style, från märket Hunkydory och heter Tuxish Front Dress:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *