Love this post:Love this 53

Hej mina kära bloggvänner!

Jag har fått flera frågor om att ordna ett “Vän sökes!” blogginlägg! Det gör mig glaaad att det finns ett så stort intresse och att jag kan finnas med på ett hörn och hjälpa till. Ni kanske är bekanta med Isabella Löwengrips omåttligt populära blogginlägg, lite som en kontaktannons, där folk får söka vänner i kommentarsfältet. Vi är säkert många i samma situation. När tiden upptas av familj, studier, jobb, vardag kan nya bekantskaper vara svåra att skapa.

Sticker ut hakan själv. För jag söker vänner i Umeå, vi är ju här rätt ofta nu med Leon. Gärna någon med barn i samma ålder (Leon fyller snart tre år). Hjälpa mig att lära känna trakten, människor och få större kontaktnät. Skulle vara underbart att ha ett gäng mammor och barn att träffa ibland. Och ibland kanske också träffas utan barn, ser framemot någon mysig flickkväll denna vår;) Mig kan man maila på: malena(at)malenami.com

Så hoppas jag hjälpa många av er, mina läsare på traven. Kanske finner du en vän, en själsfrände eller någon att ta en kaffe med ibland. Lämna dina kommenterer i detta inlägg, berätta om dig själv, vilken ort du söker vänner på, vad du söker och lämna också mailadressen i kommentaren, så kan en vän kontakta dig!

 

You may also like...

13 Comments

 1. Jag är sverigefinska boende i Hyvinge. Söker svensktalande vänner.Du kan kika min blogg ( http://nouw.com/welcometosuziesworld)så får du lite hum hurdan jag är.Tacksam över mejl.

 2. http://carolaekman.fi/en-van-i-svenskfinland/ Carola Ekman har gjort samma sak för en tid sen och fick många svar så här kan man också se om man hittar nån som man tror man sku klicka med 🙂

 3. Hej! Mona heter jag. Bor i Raseborg, Ekenäs. 52 år. Vill gärna ha nya vänner, då mina andra har fullt upp med familjer o annat. Skriv gärna till mig: mona.damen49@gmail.com

 4. Jag skulle gärna lära känna nya människor i Korsholm och Vasa, någon att kunna utbyta tankar med, träffas för en kopp te, kanske ta en play date med (dottern fyller 2 år nu i vår). Någon som kan hoppa i bilen och komma och hälsa på när vi själva är strandsatta på hemmaplan. 🙂

  Mail emottages tacksamt till liliella7@gmail.com

 5. Nya vänner är aldrig fel!

  En småbarnsmamma från H:fors som letar efter någon annan barnfamilj att umgås med. (våra barn är 3,5 och 1 år gamla) Eller några handarbetsintresserade som skulle vilja starta en “syjunta”.
  sofia.ventus@gmail.com

 6. Petra Eklund-Saloheimo

  Hej! Jag är en glad Munksnäsmamma som gärna skulle hitta en annan mamma-/föräldraledig person för gemensamma vagnspromenader. Jag gillar inredning, träning och musik men idkar detta alltför sällan. Livet med en 6mån baby är ganska inrutat… Vill du vara min guldkant? ? Petra.eklund.saloheimo@gmail.com

 7. Hejsan! Jag har ända sen jag läste om Blondinbellas vänner-söker inlägg funderat på om jag skulle behöva göra nån liknande “kontakt annons” men då över min instagram eller fb.. Men då skulle jag ju bara nå ut till vänner och bekanta.. ?
  Så det här var lite häftigt, jag slänger mig med här fast det känns lite halv pinsamt. ?

  Mitt namn är Linnea och jag är 29år. Jag är gift, har två barn. En tre åring och en femmånaders bebis. Och vi bor i Kållby. ? Jag är från norra Sverige, men har bott här (först i Jakobstad och nu i Kållby) i nästan 8år. Jag är för tillfället mammaledig men jobbar annars i storkök.
  Jag är intresserad av att träffas över en fika, promenad eller en playdate. Alltså intresse finns att ses både med och utan barn. ?
  Hör av dig till neamard@gmail.com

 8. Hej! Jag heter Annika och undrar om det möjligen finns någon här som bor i Lyon-området i Frankrike. Jag har bott här i några månader nu och har lite Norden-längtan som säkert skulle botas med en och annan fika på stan. 🙂

  1. Hej,
   Jag bor i Lyon sen mer än 10 år. Om du uppger mailadress kan jag berätta mera.
   Sara

   1. Hej! Såg idag att Malena har skickat mail åt oss! Roligt!

 9. Jag blev mamma för snart nio månader sedan och har sedan dess saknat en vän med barn i samma ålder. Någon mamma/barngrupp blev aldrig av, så jag saknar någon i samma sits som mig att bolla funderingar med, gärna på playdates. Min dotter saknar också en jämnårig (omkring nio månader, ge eller ta ett par månader) kompis.
  Vi bor i Jakobstad med dotterns pappa och vår katt.

 10. Hei! Etsin pääkaupunkiseudulta ystävää, jonka kanssa voisi käydä kahvilla, lenkillä, museossa tai shoppailemassa. Olen 40-vuotias. Puolisoni matkustaa paljon, joten olen kotona usein yksin. Monilla ystävilläni on pieniä lapsia ja erilaiset arjen haasteet. Oma lapseni on jo teini-ikäinen ja on puolet ajasta toisen vanhemman kanssa.

  1. Sähköposti unohtui minni75@yshoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *