Vänner sökes!

Love this post:Love this 53

Hej mina kära bloggvänner!

Jag har fått flera frågor om att ordna ett “Vän sökes!” blogginlägg! Det gör mig glaaad att det finns ett så stort intresse och att jag kan finnas med på ett hörn och hjälpa till. Ni kanske är bekanta med Isabella Löwengrips omåttligt populära blogginlägg, lite som en kontaktannons, där folk får söka vänner i kommentarsfältet. Vi är säkert många i samma situation. När tiden upptas av familj, studier, jobb, vardag kan nya bekantskaper vara svåra att skapa.

Sticker ut hakan själv. För jag söker vänner i Umeå, vi är ju här rätt ofta nu med Leon. Gärna någon med barn i samma ålder (Leon fyller snart tre år). Hjälpa mig att lära känna trakten, människor och få större kontaktnät. Skulle vara underbart att ha ett gäng mammor och barn att träffa ibland. Och ibland kanske också träffas utan barn, ser framemot någon mysig flickkväll denna vår;) Mig kan man maila på: malena(at)malenami.com

Så hoppas jag hjälpa många av er, mina läsare på traven. Kanske finner du en vän, en själsfrände eller någon att ta en kaffe med ibland. Lämna dina kommenterer i detta inlägg, berätta om dig själv, vilken ort du söker vänner på, vad du söker och lämna också mailadressen i kommentaren, så kan en vän kontakta dig!

 

13 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *