Love this post:Love this 22

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hon som jag delar häst med, operasångerskan, bjöd oss hästflickor hem till hennes på middag. Operasångerskan är från storstaden, men har hoppat in i studielivet igen, flyttat hit, och det är vi glada för. Annars hade vi knappast nångång haft den stora glädjen att träffas. Om jag inte, förstås, hade snublat in i gallerian hon jobbar på eller sett henne framföra ett operastycke i tv eller på en av de stora scenerna i detta land.

Tre rättersmiddagen var utsökt och efteråt satt vi länge på terassen och samtalade. Planerade ordna en egen ridtävling nästa månad, drack rosa champagne och åt helva och Turkish delights…

Och så sjöng vår värdinna för oss Summertime, Mustat silmät (självklart på ryska) och Mon coeur s’ouvre a ta voix (här kan ni höra Maria Callas tolkning).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så kom jag hemdansande lite efter tolv….

Klänning Pernilla Wahlgren, sjal från Weranna’s Wearhouse (ni får 20% rabatt på hela sortimentet med koden WWMALENAMI20), väska Michael Kors och bälte Bitte Kai Rand, båda från Sköna Clara. Skor Aldo (två år gamla).

You may also like...

5 Comments

 1. fin bild! återigen 🙂

 2. Låter som en härlig kväll kram Diana

 3. Låter som en härlig kväll!
  Och du, lika vacker som alltid!
  Kram

 4. Hej
  Var har du köpt Pernillas fina klänning(min favorit). Finns den att köpa i Finland?
  Mvh
  Anna-Lena Sjöblom

 5. Men ååååh, det är ju precis den klänningen jag drömmer om!!! Har varit nära att beställa, men stått emot! Det blir ju inte direkt lättare när du visar upp den… 😉

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *