Love this post:Love this 27

Men vad roliga grejer ni gör ihop! utbrister min Vackra Mamma då jag berättar om våra planer för nästa kvinnoafton. När det började heta kvinnoafton, har jag ingen aning om, men det har ju en vacker klang. Och ordet i sig förklarar vad det handlar om. Det brukade vara en träff en gång om året. Men nu har vi blivit duktigare på att få till det och träffas ofta. Och nästan varje gång är vi alla med. Eftersom vi är utspridda i olika delar av landet, träffas vi på olika platser.

I början av sommaren märkte jag att jag råkade ha en barnfri helg och Mattias skulle på arbetsresa också då. Skrev mina vänner i hopp om de ville hitta på något (nog lite skeptisk över att det skulle passa, alla har ju så fullspäckat program om somrarna). Men det tog inte länge innan alla svarat “Hell yeah!” och fixat med barnen, makar och hushåll. Och det som stod på programmet var en helg i mitt Sverige.

Ibland tror jag att det livet jag lever kanske inte ens är sant, bara något jag hittat på, efter allt jag varit med om, skapat ett eget alternativt universum. Men när jag stannade bilen på gården och flickorna steg ur, kändes det som allt var på riktigt för första gången! Knasigt va! Tror det var för att jag tog något från mitt liv, min verklighet, till mitt andra hem. Min bubbla.

Flickorna då? Ja, de har jag känt nästan hela livet. Träffade en av dem redan på BB, så ja, hela livet. Annars så har vi gått i samma dagis, lågstadie, högstadie och gymnasie. Ibland har vi umgåtts mer, ibland mindre. Nu är vi hjärtevänner och jag vet inte vad jag vore utan dem. De har nog räddat livet på mig många gånger, på alla sätt. Vad vore vi utan vår WhatsApp-grupp?♡

På färjan spelade vi spel och njöt på däck. Det var lite lite varmare än vanligt just den helgen.

(shit vad det är svårt att få ner något vettigt, då jag får frågor om jag har pengar till ett bilspel, om grodor har rumpor och var de har sina rumpor, om vi snart är framme och om det finns grodor i vattnet och om jag är starkast i världen? Nej, ja, där bak, ja snart, ja, men inte i havet just här tror jag, jo, jag är starkast… shit, nu kommer följdfrågorna om huuuur stark jag är..)

Jag funderade länge vad jag ville bjuda mina vänner på då de ä-ä-äntligen kommer och hälsa på! Och att föra dem till IKSU SPA var givet! Också lunch på ett av mina favoritställen, lunchen blev dock ändrad, då alla röstade på MAX. Det är nämligen ett exotiskt ställe för mina finska vänner, haha! Och nog var det smarrigt att smälla i sig en härlig hamburgare i solen!

Det är min bloggkompis Annika, som ni hittar på bloggen Jeans & Fashion, vi har att tacka för vår underbara vistelse på IKSU SPA.

Och det var perfekt.

På alla sätt.

Där gick vi runt i tofflor och badrock och bara njöt. Testade alla pooler och bastun. Och långsamt, men väldigt synligt, rann vardagen och stressen av oss. Axlarna slappnade av.

Varje gång vi har haft gäster har vi haft vackert väder denna sommar. Så också nu, det var den första varma, soliga dagen och denna helgs bränna sitter ännu kvar idag. Snett på rumpan av snett sittande bikinibyxor.

Vi bänkade oss i solstolarna ute på altanen och satt länge och pratade om allt och inget. Njöt av varandras sällskap.

Och sen kom fnittret och lekfullheten. Asgarv och “börjar det inte bli dags för en sangria snart..?”

girls-weekend-8132

Och hur vi fortsatte vår helg tillsammans..? Ja, mycket kunde jag ju berätta, men ni måste nog ha varit där, för att tro på allt, haha! Aaaaand I don’t kiss and tell;)

Snälla versionen var ju en sån att vi svängde ju av vid fel gata och körde med i paraden av gamla bilar. Men skämdes inte alls. Utan istället rullade ner rutorna och spelade musik för fullt. Och vinkade åt folk. Vi träffade på en vacker man i höga klackar. Åt gott vid Runt hörnet och träffade på en av flickornas släkting. Tog en runda på Ikea och en lång runda på ICA och Willys (sevärdheter för finnar, förstår ni). Simmat och gjort supergod mat! Kanske köpte snus. Lekt rövare och kanske solade topless och drack väldigt mycket sangria. Och kanske vakade tills solen gick upp och hade sjuka magmuskler efter allt skratt.

girls-weekend-8172

girls-weekend-8156 girls-weekend-8152 girls-weekend-8138

(vi fattas en:/)

Snart blir det kvinnoafton igen, då på en fyrö, där vi skall vara ensamma. Har redan packat regnkläder och yllesockor. Det blir fisksoppa och kortspel. Bastu och öppet hav. Önskar det blir riktigt rått väder. Härlig kontrast med så varma och goa vänner!

You may also like...

2 Comments

  1. Vilken härlig helg i fina Umeå.
    Kul med Max och Willys!
    Kram Titti

  2. Åh var mysigt det ser ut att ha varit 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *