Love this post:Love this 0

På lördagen överraskade vi vår kära vän Eva. Hon skall snart gifta sig och vi tyckte att hon förtjänar en oförglömlig möhippa. Jag kan tala om att överraskad, det blev hon, då vi kom framspringande från vårt gömställe bakom buskarna på deras gård. Glad och rörd blev hon också. Hon fick en hel korg med gåvor vi alla plockat ihop – allt från choklad, sykit, shampo och hårinpackning, underkläder, smycken, doftljus, gåvokort och regnkappa. Allt en blivande brud kan behöva.

Jag fotograferade en hel del och har begravt mitt ansikte i skämskudden hela kvällen då jag gått igenom bilderna, hahahaha! Vi hade i så inni världens roligt!

Vi åt lunch i Jakobstad och satte sedan nosen mot Coccola där många roliga lekar väntade, picknick, rullande runt på gräset av skratt, lite mer lekar, bowling, bubbelpool, bastu och fixelifix. Sedan gick vi klart ut och dansade. Många danser på många ställen. Och så tror jag vi alla fick men för livet av en melon.

När vi alla skulle berätta hur vi känner Eva och några roliga minnen vi har med henne, kom jag på att jag kännt henne längst. Hon föddes bara några dagar före mig och vi var på samma gång vid bb. Jag kom ihåg då vi ordnade disco och hade övat in en koreografi till låten The Final Countdown, som vi skulle (självklart) utföra på taket, hon och jag..

Det bästa med dagen var att se hur glad Eva var och hur mycket vi alla njöt. Och önskade att vi kunde göra detta oftare. Kanske inte möhippor direkt, men det att man kan sitta ner i gräset och veta att man har hela dagen på sig att umgås, diskutera, skratta, kramas och ha kul.

 

Fast vi hade en oförglömlig dag, kväll och natt så kanske vi varit lite glömska och undrar ännu vart Evas vita handske tog vägen. Annat som vi (jag) tappat var min ena sko.. Men den hittade jag ikväll. (kanske här skall förklaras att det var ballerina-skorna jag tar på mig efter att ha dansat hela natten i högklackat, jag är ju ingen huligan som går och tappar bort mina skor till höger och vänster!).

Före vi tog på oss våra tjusiga klackaskor hade vi såhär skor på oss.

Som vi njöt!

Så plötsligt gick solen upp igen. Nöjd över den bästa kvällen på länge lade jag huvudet på kudden och strunttade i att tvätta bort mitt smink.

You may also like...

3 Comments

  1. Så härligt sköna bilder! Ni verkar ha haft en underbar dag 🙂

  2. Att umgås med goa vänner en hel dag och kväll – underbart. Bästa!

    Kram Lena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *